Bucurați-vă de facilitățile în materie de sport și agrement ce vă sunt puse la dispoziție de unitățile de cazare din Albena

   Stațiunea Albena se evidențiază față de celelalte stațiuni de pe teritoriul Bulgariei, datorită grijii pentru natură. Astfel, plaja și apa mării sunt deosebit de curate, iar unitățile de cazare de aici se axează pe utilizarea resurselor de energie regenerabile. Turiștii vor putea alege dintre unități de cazare pentru toate bugetele, multe dintre ele oferind numeroase facilități în materie de sport și agrement, astfel încât oaspeții lor să se bucure de un sejur animat și plăcut. Hotel .com este situat în zona parcului din Albena și la 950 de metri de centrul stațiunii, oferind cazare în 307 camere duble și 20 de camere single. Unitatea de cazare dispune de 2 piscine exterioare, piscină pentru copii și de sală de fitness.
   Flamingo Grand Hotel & Spa este amplasat la doar 250 de metri de plajă și este o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de un sejur relaxant și distractiv. Hotelul pune la dispoziția turiștilor 3 piscine exterioare, diverse programe de animație, bibliotecă pe plajă și muzică live. Contra cost, oaspeții hotelului au acces la piscină interioară, la Aqua Mania, sală de fitness, saună, baie de aburi și jacuzzi. De asemenea, turiștii se vor putea bucura și de yoga, biliard, tenis de câmp, tenis de masă și masaje. Maritim Paradise Blue Hotel & Spa este amplasat la doar 50 de metri de plajă. Hotelul a fost inaugurat în anul 2017, dispunând de piscină în aer liber, turiștii cazați aici vor avea posibilitatea de a practica gimnastică aerobică și acvatică, tir cu arcul, fotbal și volei pe plajă, darts și tenis de masă. Turiștii se vor putea destinde și prin intermediul programelor de animație desfășurate în timpul zilei și a serii. Contra cost, turiștii se vor putea bucura de prezența unei piscine interioare cu sistem de încălzire a apei, precum și de un centru wellness atrăgător, Sense Spa & Wellness, amplasat la etajul 4 al hotelului, care este dotat cu saună, baie de aburi, peșteră cu sare și sală de fitness. În zona piscinei interioare, turiștii vor avea acces și la jacuzzi. Pentru cei care doresc să desfășoare activități cât mai diverse, amintim faptul că se pot bucura și de teren și lecții de tenis, echitație, yoga, masaje, mini-golf și închiriere de biciclete.

 Varna Albena poza


   Hotel Maritim Amelia este amplasat la aproximativ 100 de metri de plajă, oferind acces la o zonă de plajă privată. Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi o piscină tip infinity cu apă minerală, programe de animație pentru copii și adulți, precum și un restaurant cu meniu variat. De multiple facilități se vor putea bucura și oaspeții hotelului Hotel Arabella Beach, aceștia având acces la piscină exterioară dotată cu un tobogan, tenis de masă, bibliotecă pe plajă, muzică live, programe de animație pe timpul serii și gimnastică aerobică și acvatică. Contra cost, turiștii se vor putea distra și prin intermediul biliardului, a tenisului de câmp, a mini golfului și a echitație. De asemenea, aceștia vor avea la dispoziție o școală de fotbal, școală de scufundări, școală de navigație, parcul acvatic Aqua Mania, masaje, yoga, masaje, ciclism și sporturi acvatice pe plajă. Turiștii care doresc să beneficieze de un sejur relaxant, pe durata căruia să se detașeze de grijile cotidiene, pot opta pentru Hotel Gergana Printre facilitățile oferite de această unitate de cazare se numără: o piscină în aer liber cu apă minerală, piscină interioară și sală de fitness. Oaspeții acestui hotel se vor putea bucura și de tenis de masă, volei și tenis pe plajă, boccia, șah și table, gimnastică aerobică și acvatică, programe de animație pentru turiștii de toate vârstele, bibliotecă pe plajă și acces gratuit la Street Party. Turiștii care doresc să se bucure de un sejur cât mai animat, pot alege să se bucure și de facilități contra-cost, precum: biliard, masaj, distracție în cadrul Aqua Mania, yoga, teren de fotbal, închiriere biciclete și sporturi nautice pe plajă.

 Varna Albena poza


   Cei care doresc să opteze pentru o unitate de cazare situată pe plaja din Albena pot alege Hotel Kaliakra Beach. Hotelul este amplasat la doar 220 de metri de centrul stațiunii și are un efectiv de 159 de camere duble și 9 apartamente cu un dormitor. Pentru turiștii pentru care un sejur înseamnă mai mult decât plajă și înot, unitatea de cazare oferă: piscină exterioară, o zi de distracție în Aqua Mania, acces gratuit la Street Party, tenis de masă, darts, șah, table, librărie pe plajă, programe de animație, concerte și cinema în aer liber. Contra cost, turiștii se vor putea bucura și de plimbări cu bicicleta, acces la școala de fotbal, biliard și jocuri electronice, yoga, masaje, acces la centrul de tenis din Albena, la școala de înot pentru copii și adulți și la centru de scufundări. De asemenea, turiștii se vor putea bucura de sporturi acvatice pe plajă.
   Hotel Laguna Beach este situat în zona central-sudică a stațiunii Albena, la o distanță de 10 metri de plajă. În ceea ce privește facilitățile sportive și de agrement, hotelul oferă acces gratuit la piscină exterioară, piscină interioară cu sistem de încălzire, jacuzzi, gimnastică aerobică, aerobic acvatic, tenis de masă, darts, tir cu arcul, badminton, programe de animație în timpul serii, muzică live și librărie pe plajă. Contra cost, turiștii se vor bucura de teren și școală de tenis, biliard, echitație, yoga, discotecă, masaje, acces la parcul acvatic Aqua Mania, plimbări cu bicicleta și sporturi acvatice pe plajă. Turiștii cazați în cadrul Hotel Laguna Garden vor beneficia de piscină exterioară, tenis de masă, darts, șah, programe de animație, gimnastică aerobică și acvatică. Turiștii cu ceva mai multă dare de mână se vor putea bucura și de sală de fitness, teren de tenis, biliard, acces la parcul acvatic din stațiunii, saună, masaj, solar, baie de aburi și sporturi acvatice pe plajă. Hotel Laguna Mare dispune de o piscină exterioară și centru spa. Oaspeții hotelului se vor distra jucând volei pe plajă, baschet, darts sau practicând gimnastică aerobică și aerobic acvatic. Contra cost, vor avea acces la teren și școală de tenis, acces la Aqua Mania și la masaje de relaxare.

 Varna Albena poza

Septembrie - perioada potrivită pentru a vă bucura de un sejur pe plaja din stațiunea Albena

 Deși luna septembrie este prima lună de toamnă, vremea este încă prielnică vacanțelor, deoarece temperaturile sunt plăcute, iar cantitatea de precipitații este redusă, septembrie fiind cea mai uscată lună a anului, plouând doar 3 zile din lună.

Citeste mai mult.

Măsurile de prevenție luate în stațiunea Albena în vederea limitării răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus

Odată cu răspândirea atât de rapidă virusului COVID-19, ne confruntăm cu toții cu o situație inedită, care a creat un climat de incertitudine în ceea ce privește călătoriile și turismul. Cu toate acestea, trebuie să ne adaptăm la noile condiții, astfel încât să ne putem în continuare bucura de micile plăceri ale vieții, așa cum sunt vacanțele.

Citeste mai mult.

Informații utile pentru turiștii care vor să călătorească în Albena cu mașina personală

 Dacă alegeți să petreceți o vacanță în una dintre stațiunile din Bulgaria, avantajul constă în faptul că vă veți putea deplasa cu mașina personală, distanța nefiind foarte mare. Albena este o stațiune de vacanță situată în partea nord-estică a Bulgariei, la o distanță de aproximativ 12 kilometri de stațiunea Balcik și la 30 de kilometri de Varna. Distanța dintre București și Albena diferă în funcție de traseul ales.

Citeste mai mult.

Albena - o destinație de vacanță ideală pentru seniori

Albena este o stațiune de vară de tip închis, situată pe coasta de nord a Bulgariei. Este una dintre cele mai plăcute staţiuni ale Bulgariei, având o linie de coastă imensă și o infrastructură modernă. Albena atrage an de an sute de mii de turişti, fiind populară, în special, în rândul familiilor cu copii și a turiştilor în vârstă. Stațiunea estivală Albena combină o plajă minunată acoperită cu nisip, aerul curat și ape minerale cu temperaturi de 30 grade, oferind astfel condiții minunate pentru o vacanță wellness.

Citeste mai mult.

Albena - o destinație perfectă pentru o vacanță alături de cei mici

Stațiunea Albena este celebră în rândul celor care doresc să-și petreacă vacanța alături de copiii lor. Albena este foarte potrivită pentru familiile cu copii, oferindu-le acestora multă distracție atât în apă, cât și pe uscat, nisip auriu, aer curat, legume și fructe de sezon ieftine și hoteluri care și-au gândit ofertele astfel încât să acopere cât mai multe din cerințele acestei categorii de turiști.

Citeste mai mult.

Rămâneți activi pe perioada vacanței bucurându-vă de facilitățile sportive din Albena

Staţiunea Albena este consacrată pentru modul în care încurajează un stil de viaţă sănătos. Drept urmare, se mândreşte cu un număr incredibil de mare de instituţii sportive, oferind condiţii excelente celor care doresc să se bucure de un stil de viaţă sănătos. Datorită infrastructurii moderne şi a investiţiilor din ultimii ani, Albena se situează printre cele mai apreciate stațiuni sportive din Europa. În anul 2019, Albena a organizat peste 100 de evenimente și activități sportive, printre acestea numărându-se și cinci campionate europene.

Citeste mai mult.

Petreceti clipe incarcate de distractie si adrenalina in AquaMania

AquaMania, parcul acvatic situat la intrarea în Stațiunea Albena, este clasat al optulea cel mai bun parc acvatic din Europa, conform Tripadvisor. AquaMania are dimensiuni impresionante, măsurând 40.000 de metri pătrați, fiind aproximativ egal cu suprafața a cinci terenuri de fotbal.

Citeste mai mult.

Descoperă plajele mătăsoase din Albena

Una dintre cele mai mari atracții cu care Albena își încântă turiștii an de an este reprezentată de plaja sa extinsă și mătăsoasă. Plaja din Albena nu doar că se situează în topul plajelor de pe litoralul bulgăresc, ci este considerată și una dintre cele mai bune plaje din Europa.

Citeste mai mult.