Oferte Cazare - Litoral Nisipurile De Aur, Varna, Bulgaria 2021

Cazare - Litoral Nisipurile De Aur

Nisipurile de Aur este cea mai populară stațiune a Bulgariei, fiind supranumită și perla litoralului bulgăresc. Denumirea i-a fost dată datorită fineții și culorii nisipului care îmbracă plaja. Conform unei vechi legende, un grup de pirați a furat o comoară și a ascuns-o în zonă, însă pământul s-a răzbunat și a transformat aurul în nisip. Stațiunea este situată la 15 kilometri de Albena și circa 15 kilometri de Varna , desfășurându-se pe teritoriul Parcului Național omonim. Distanța dintre București și Nisipurile de Aur este de aproximativ 281 kilometri. Plaja stațiunii măsoară circa 4 kilometri lungime și o lățime de aproximativ 100 de metri.


Citeste mai mult

Litoral Nisipurile De Aur face parte din regiunea Varna din Bulgaria.

In Nisipurile De Aur sunt 106 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 51 de hoteluri de 4 stele, 41 de hoteluri de 3 stele, 11 hoteluri de 2 stele.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Admiral incepand cu 273.00 €
Plecare 27 Mai 2021, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Melia Grand Hermitage incepand cu 424.00 €
Plecare 28 Mai 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
International Hotel Casino & Tower Suites incepand cu 494.00 €
Plecare 1 Octombrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Astera Hotel & Spa incepand cu 540.00 €
Plecare 27 Mai 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Aphrodite incepand cu 181.00 €
Plecare 5 Iunie 2021, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Apollo Golden Sands ( Ex Doubletree By Hilton Varna ) incepand cu 410.00 €
Plecare 1 Iunie 2021, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Arena Mar incepand cu 395.00 €
Plecare 1 Iunie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Argisht Partez Apartment Complex incepand cu 311.00 €
Plecare 29 Septembrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Atlas incepand cu 374.00 €
Plecare 1 Octombrie 2020, 7 nopti, All inclusive

Alege să petreci o vacanță de neuitat în Stațiunea Nisipurile de Aur

Stațiunea este amplasată între Marea Neagră și o zonă împădurită ce face parte din Parcul Național „Nisipurile de Aur”, întinzându-se pe o suprafață de aproximativ 177.13 hectare. Pădurea este bogată, în componența sa regăsindu-se mai multe specii de arbori specifici zonei. Zona este una deosebit de frumoasă, deasupra stațiunii putându-se observa structurile de calcar ale Platoului Fregenskoto. Clima este blândă, temperat continentală, temperaturile în sezonul estival variind între 18 și 27 grade Celsius. Stațiunea Nisipurile de Aur  este deschisă începând cu luna mai până în luna octombrie, însă există și hoteluri care funcționează întregul an.  În stațiune există mai mult de 100 de hoteluri și vile, prin urmare, posibilitățile de cazare sunt multiple. Multe dintre aceste hoteluri sunt impunătoare și dispun de toate facilitățile, precum locuri de joacă pentru copii, săli de fitness, terenuri de sport, spații de relaxare SPA. De asemenea, multe dintre hoteluri au amenajate piscine proprii pentru adulți și copii. Plaja este plată, foarte curată și acoperită cu nisip fin de culoare aurie, fiind distinsă cu Blue Flag. Fundul mării este nisipos, lipsit de pietre și denivelări, iar apa este limpede și liniștită, cu o salinitate redusă, potrivită pentru bălăceala copiilor și scufundări.

 Construirea stațiunii a început în anul 1957, iar pe parcursul a aproximativ două decenii locul a fost transformat într-un complex modern de vacanță, ce cuprinde numeroase hoteluri, vile, restaurante, cluburi de noapte, cazinouri, centre comerciale și spații de relaxare, Nisipurile de Aur dispunând în prezent și de un club de echitație și un aquapark. Una dintre atracțiile stațiunii este reprezentată de Aquapolis, un parc de distracții acvatic, situat la ieșirea din stațiune, primul de acest gen din Bulgaria. De asemenea, în timpul sezonului estival pe teritoriul stațiunii funcționează și un cinematograf în aer liber și o gradină de vară. Transportul turiștilor pe perimetrul Nisipurilor de Aur se realizează prin intermediul mini trenulețelor, taxiurilor cu baterii solare sau a ricșelor.

Stațiunea este o alegere potrivită atât pentru familiile cu copii, cât și pentru tineri. Cei din urmă se pot bucura de numeroase surse de distracție și  relaxare, cum ar fi: discoteci, baruri și cluburi de noapte. Nisipurile de Aur este considerată o stațiune top class dispunând de hoteluri și restaurant de lux, 20 de piscine în aer liber,  o piscină interioară, 30 de terenuri de tenis, terenuri de volei, baschet, o pistă de bowling și un club de echitație. În plus, Hotel Internațional dispune de un cazino, pentru iubitorii jocurilor de noroc. De asemenea, clienții multor hoteluri se pot bucura de tratamente spa și terapii holistice. Deopotrivă, de-a lungul plajei sunt amenajate corturi speciale unde puteți primi masaje de relaxare.

Stațiunea este vizitată anual de numeroși turiști din România, Germania, Rusia, Franța, Marea Britanie, dar și de către turiști din alte colțuri ale lumii, aceștia putându-se bucura de vacanțe relaxante și interactive. Dispune de numeroase atracții turistice, multe dintre ele situate doar la câțiva kilometri depărtare de Nisipurile de Aur. Mănăstirea Aladzha (Aladja) este una dintre cele mai vechi așezăminte monahale, datând din secolul al XIII-lea, în același timp, fiind cea mai impresionantă mănăstire în piatră din zona Mării Negre. A fost lăcașul călugărilor hermiți, mănăstirea prezentând o biserică și o capelă micuță, ambele foarte bine conservate. Aladzha este situată la aproximativ doar la 13 kilometri depărtare de Nisipurile de Aur. Dacă vestigiile creștine nu sunt printre preferatele dumneavoastră atunci puteți alege să vizitați Muzeul Maritim din Varna. Aici veți putea admira o multitudine de modele de nave, uniforme militare, instrumente de navigație, precum și obiecte din viața de zi cu zi a marinarilor. Muzeul de Arheologie din Varna este cel mai mare din Bulgaria și expune publicului larg artefacte descoperite la Necropola Troca Varna, cea mai mare parte a lor datând din anul 4000 î. Hr.. Un alt obiectiv turistic ce merită neapărat vizitat este Pobiti Kamani, pădurea de piatră din Varna, situată la 23 kilometri de oraș. Pădurea este compusă din grupe de dimensiuni mai mari sau mai mici de coloane de piatră, situate într-o zonă aridă, unele dintre ele atingând chiar 7 metri înălțime și 3 metri grosime, multe dintre ele fiind goale pe interior. La prima vedere pădurea pare ruina unui templu antic, însă piloni de piatră s-au format natural. Trebuie precizat faptul că Pobiti Kamani face parte din patrimoniul UNESCO. Alte obiective turistice din zonă sunt: Biserica Grecească Sf. Elena, în prezent aici sunt organizate concerte de operă, Taketo, Muzeul Etnografic, care expune elemente din viața bulgarilor din secolul al XIX-lea, Mănăstirea Sfinților Constantin și Elena, și, nu în ultimul rând, Catedrala Adormirii Maicii Domnului din Varna.

 

Nisipurile de Aur - o destinație ce oferă atracții pentru turiștii de toate vârstele

Stațiunea Nisipurile de Aur este cea mai frecventată stațiune a litoralului bulgăresc, iar motivele pentru care este situată în topul preferințelor turiștilor nu sunt puține, deoarece stațiunea dispune de o plajă întinsă și lată, scăldată de apă cristalină și deosebit de curată.

Citeste mai mult.

Informații de care ar trebui să țineți cont pentru a vă bucura din plin de o călătorie cu mașina în stațiunea Nisipurile de Aur

Dacă v-ați hotărât să petreceți un sejur în una dintre stațiunile de pe litoralul Bulgariei și doriți să vă deplasați până la destinație cu mașina personală, noi vă vom oferi în cele ce urmează câteva sugestii și informații astfel încât drumul până în Bulgaria să fie o experiență cât mai plăcută și să nu vi se pară excesiv de obositor.

Citeste mai mult.

Unități de cazare din Nisipurile de Aur ce pun la dipoziția turiștilor plaje private, șezlonguri și umbrele gratuite

Atunci când ne alegem o destinaţie de vacanță și o unitate de cazare, cu toții ținem cont de anumite considerente. În cazul în care doriți o vacanță în care să vă bucurați de soare pe o plajă privată sau doriți să dispuneți de șezlonguri și umbrele gratuite , în cele ce urmează vă vom prezenta o serie de hoteluri ce îndeplinesc aceste condiții.

Citeste mai mult.

Activităţi sportive şi recreative în staţiunea Nisipurile de Aur

Dacă sunteți o persoană sportivă și vreți să vă bucurați de o vacanță activă pe litoralul bulgăresc vă recomandăm să luați în calcul drept destinație de vacanţă Nisipurile de Aur. Ştim cu toţii cât de important e sportul în menţinerea unui stil de viaţă sănătos, însă dacă nu sunteţi adepții mişcării, poate că o vacanţă este momentul oportun să vă familiarizaţi cu obiceiuri noi, care vor aduce în viaţa dumneavoastră numai beneficii.

Citeste mai mult.

Aquapolis - centrul distracției din Stațiunea Nisipurile de Aur

Aquapolis sau Orașul acvatic este primul parc acvatic de pe teritoriul Bulgariei, în același timp fiind și unul dintre cele mai extinse parcuri de acest gen din țară. Parcul este amplasat în Vestul Stațiunii Nisipurile de Aur.

Citeste mai mult.

Cele mai interesante atracții turistice de care se pot bucura turiștii Stațiunii Nisipurile de Aur

Vacanța petrecută în Stațiunea Nisipurile de Aur pe lângă faptul că va fi cu siguranță relaxantă și reconfortantă poate fi una extrem de interactivă. Datorită așezării sale geografice, fiind situată în apropiere de Varna, stațiunea dispune de numeroase obiective turistice, naturale și culturale. În cazul în care doriți să îmbinați relaxarea cu vizitarea unor obiective turistice dintre cele mai interesante, trebuie să știți că Nisipurile de Aur vă oferă din plin această oportunitate.

Citeste mai mult.