Oferte Cazare - Litoral Nisipurile De Aur, Varna, Bulgaria ☀️ 2024

Cazare - Litoral Nisipurile De Aur 2024

Nisipurile de Aur este cea mai populară stațiune a Bulgariei, fiind supranumită și perla litoralului bulgăresc. Denumirea i-a fost dată datorită fineții și culorii nisipului care îmbracă plaja. Conform unei vechi legende, un grup de pirați a furat o comoară și a ascuns-o în zonă, însă pământul s-a răzbunat și a transformat aurul în nisip. Stațiunea este situată la 15 kilometri de Albena și circa 15 kilometri de Varna , desfășurându-se pe teritoriul Parcului Național omonim. Distanța dintre București și Nisipurile de Aur este de aproximativ 281 kilometri. Plaja stațiunii măsoară circa 4 kilometri lungime și are o lățime de aproximativ 100 de metri.


Citeste mai mult

Litoral Nisipurile De Aur 2024 face parte din regiunea Varna din Bulgaria.

In Nisipurile De Aur sunt 125 hoteluri, din care 5 hoteluri de 5 stele, 58 de hoteluri de 4 stele, 46 de hoteluri de 3 stele, 16 hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Nisipurile De Aur 2024

Filtreaza hotelurile din Nisipurile De Aur pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Nisipurile De Aur pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Admiral incepand cu 610.00 €
Plecare 23 Septembrie 2024, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Grifid Noa incepand cu 1,447.00 €
Plecare 5 Octombrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Melia Grand Hermitage incepand cu 817.00 €
Plecare 21 Septembrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
International Hotel Casino & Tower Suites incepand cu 662.00 €
Plecare 4 Decembrie 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Poseidon Beach Hotel incepand cu 1,122.00 €
Plecare 23 Septembrie 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Allegra Balneo & Spa incepand cu 268.00 €
Plecare 16 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Apollo Golden Sands (Ex Doubletree By Hilton Varna) incepand cu 599.00 €
Plecare 17 Septembrie 2024, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Argisht Partez incepand cu 620.00 €
Plecare 11 Septembrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Astoria (Ex Riu Astoria) incepand cu 699.00 €
Plecare 27 Septembrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Bsa Gradina incepand cu 366.00 €
Plecare 15 Septembrie 2024, 7 nopti, All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Nisipurile De Aur, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Alege să petreci o vacanță de neuitat în Stațiunea Nisipurile de Aur

Stațiunea este amplasată între Marea Neagră și o zonă împădurită ce face parte din Parcul Național „Nisipurile de Aur”, întinzându-se pe o suprafață de aproximativ 177.13 hectare. Pădurea este bogată, în componența sa regăsindu-se mai multe specii de arbori specifici zonei. Zona este una deosebit de frumoasă, deasupra stațiunii putându-se observa structurile de calcar ale Platoului Fregenskoto. Clima este blândă, temperat continentală, temperaturile în sezonul estival variind între 18 și 27 grade Celsius. Stațiunea Nisipurile de Aur  este deschisă începând cu luna mai până în luna octombrie, însă există și hoteluri care funcționează întregul an.  În stațiune există mai mult de 100 de hoteluri și vile, prin urmare, posibilitățile de cazare sunt multiple. Multe dintre aceste hoteluri sunt impunătoare și dispun de toate facilitățile, precum locuri de joacă pentru copii, săli de fitness, terenuri de sport, spații de relaxare SPA. De asemenea, multe dintre hoteluri au amenajate piscine proprii pentru adulți și copii. Plaja este plată, foarte curată și acoperită cu nisip fin de culoare aurie, fiind distinsă cu Blue Flag. Fundul mării este nisipos, lipsit de pietre și denivelări, iar apa este limpede și liniștită, cu o salinitate redusă, potrivită pentru bălăceala copiilor și scufundări.

poza Alege să petreci o vacanță de neuitat  în Stațiunea Nisipurile de Aur

 Construirea stațiunii a început în anul 1957, iar pe parcursul a aproximativ două decenii locul a fost transformat într-un complex modern de vacanță, ce cuprinde numeroase hoteluri, vile, restaurante, cluburi de noapte, cazinouri, centre comerciale și spații de relaxare, Nisipurile de Aur dispunând în prezent și de un club de echitație și un aquapark. Una dintre atracțiile stațiunii este reprezentată de Aquapolis, un parc de distracții acvatic, situat la ieșirea din stațiune, primul de acest gen din Bulgaria. De asemenea, în timpul sezonului estival pe teritoriul stațiunii funcționează și un cinematograf în aer liber și o gradină de vară. Transportul turiștilor pe perimetrul Nisipurilor de Aur se realizează prin intermediul mini trenulețelor, taxiurilor cu baterii solare sau a ricșelor.

Stațiunea este o alegere potrivită atât pentru familiile cu copii, cât și pentru tineri. Cei din urmă se pot bucura de numeroase surse de distracție și  relaxare, cum ar fi: discoteci, baruri și cluburi de noapte. Nisipurile de Aur este considerată o stațiune top class dispunând de hoteluri și restaurant de lux, 20 de piscine în aer liber,  o piscină interioară, 30 de terenuri de tenis, terenuri de volei, baschet, o pistă de bowling și un club de echitație. În plus, Hotel Internațional dispune de un cazino, pentru iubitorii jocurilor de noroc. De asemenea, clienții multor hoteluri se pot bucura de tratamente spa și terapii holistice. Deopotrivă, de-a lungul plajei sunt amenajate corturi speciale unde puteți primi masaje de relaxare.

poza Alege să petreci o vacanță de neuitat  în Stațiunea Nisipurile de Aur

Stațiunea este vizitată anual de numeroși turiști din România, Germania, Rusia, Franța, Marea Britanie, dar și de către turiști din alte colțuri ale lumii, aceștia putându-se bucura de vacanțe relaxante și interactive. Dispune de numeroase atracții turistice, multe dintre ele situate doar la câțiva kilometri depărtare de Nisipurile de Aur. Mănăstirea Aladzha (Aladja) este una dintre cele mai vechi așezăminte monahale, datând din secolul al XIII-lea, în același timp, fiind cea mai impresionantă mănăstire în piatră din zona Mării Negre. A fost lăcașul călugărilor hermiți, mănăstirea prezentând o biserică și o capelă micuță, ambele foarte bine conservate. Aladzha este situată la aproximativ doar la 13 kilometri depărtare de Nisipurile de Aur. Dacă vestigiile creștine nu sunt printre preferatele dumneavoastră atunci puteți alege să vizitați Muzeul Maritim din Varna. Aici veți putea admira o multitudine de modele de nave, uniforme militare, instrumente de navigație, precum și obiecte din viața de zi cu zi a marinarilor. Muzeul de Arheologie din Varna este cel mai mare din Bulgaria și expune publicului larg artefacte descoperite la Necropola Troca Varna, cea mai mare parte a lor datând din anul 4000 î. Hr.. Un alt obiectiv turistic ce merită neapărat vizitat este Pobiti Kamani, pădurea de piatră din Varna, situată la 23 kilometri de oraș. Pădurea este compusă din grupe de dimensiuni mai mari sau mai mici de coloane de piatră, situate într-o zonă aridă, unele dintre ele atingând chiar 7 metri înălțime și 3 metri grosime, multe dintre ele fiind goale pe interior. La prima vedere pădurea pare ruina unui templu antic, însă piloni de piatră s-au format natural. Trebuie precizat faptul că Pobiti Kamani face parte din patrimoniul UNESCO. Alte obiective turistice din zonă sunt: Biserica Grecească Sf. Elena, în prezent aici sunt organizate concerte de operă, Taketo, Muzeul Etnografic, care expune elemente din viața bulgarilor din secolul al XIX-lea, Mănăstirea Sfinților Constantin și Elena, și, nu în ultimul rând, Catedrala Adormirii Maicii Domnului din Varna.

 

poza Alege să petreci o vacanță de neuitat  în Stațiunea Nisipurile de Aur

Profitați de condițiile meteo favorabile și planificați un concediu în stațiunea Nisipurile de Aur, în luna septembrie

În luna septembrie temperatura aerului se situează între 22º C și 28º C, temperaturile cele mai ridicate înregistrându-se în prima săptămână a lunii. Deși precipitații se vor înregistra doar în 8 zile din lună, vă sugerăm să fiți pregătiți și pentru ploaie, ocazional chiar și furtună

Citeste mai mult.

Ce măsuri de protecție COVID-19 au luat unitățile de cazare din Nisipurile de Aur?

Unitățile de cazare din stațiunea Nisipurile de Aur s-au străduit să creeze un echilibru între măsurile restrictive luate împotriva răspândirii COVID-19 și dorința de a oferi turiștilor sejururi plăcute și relaxante.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți o vacanță de Revelion minunată în stațiunea Nisipurile de Aur

   Maniera în care pășim în noul an este foarte importantă, de aceea este bine ca noul an să ne găsească relaxați, frumoși și veseli. Și cum am putea obține toate acestea, dacă nu printr-un sejur în cadrul căruia să putem beneficia de servicii Spa, masaje și tratamente de înfrumusețare. În stațiunea Nisipurile de Aur veți descoperi unități de cazare pentru toate bugetele, care vă pun la dispoziție numeroase facilități în materie de sport și agrement, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați de un sejur cât mai plăcut.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un Crăciun relaxant în stațiunea Nisipurile de Aur

 Cei care nu sunt neapărat amatorii destinațiilor montane pot alege să petreacă sejurul de Crăciun în stațiunea Nisipurile de Aur, turiștii putând afla mai multe despre tradițiile bulgărești legate de această sărbătoare și, de asemenea, putându-se relaxa prin intermediul unui sejur în care să beneficieze de servicii spa și tot felul de altfel de facilități. 

Citeste mai mult.

Petreceți un Paște altfel în stațiunea Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur este o destinație potrivită pentru a petrece un sejur de Paște, mai ales, când sărbătoarea cade în luna mai, când vremea este deja potrivită pentru plimbări prelungite pe faleză sau pe malul mării.

Citeste mai mult.

Nisipurile de Aur - o destinație ce oferă atracții pentru turiștii de toate vârstele

Stațiunea Nisipurile de Aur este cea mai frecventată stațiune a litoralului bulgăresc, iar motivele pentru care este situată în topul preferințelor turiștilor nu sunt puține, deoarece stațiunea dispune de o plajă întinsă și lată, scăldată de apă cristalină și deosebit de curată.

Citeste mai mult.

Informații de care ar trebui să țineți cont pentru a vă bucura din plin de o călătorie cu mașina în stațiunea Nisipurile de Aur

Dacă v-ați hotărât să petreceți un sejur în una dintre stațiunile de pe litoralul Bulgariei și doriți să vă deplasați până la destinație cu mașina personală, noi vă vom oferi în cele ce urmează câteva sugestii și informații astfel încât drumul până în Bulgaria să fie o experiență cât mai plăcută și să nu vi se pară excesiv de obositor.

Citeste mai mult.

Unități de cazare din Nisipurile de Aur ce pun la dipoziția turiștilor plaje private, șezlonguri și umbrele gratuite

Atunci când ne alegem o destinaţie de vacanță și o unitate de cazare, cu toții ținem cont de anumite considerente. În cazul în care doriți o vacanță în care să vă bucurați de soare pe o plajă privată sau doriți să dispuneți de șezlonguri și umbrele gratuite , în cele ce urmează vă vom prezenta o serie de hoteluri ce îndeplinesc aceste condiții.

Citeste mai mult.

Activităţi sportive şi recreative în staţiunea Nisipurile de Aur

Dacă sunteți o persoană sportivă și vreți să vă bucurați de o vacanță activă pe litoralul bulgăresc vă recomandăm să luați în calcul drept destinație de vacanţă Nisipurile de Aur. Ştim cu toţii cât de important e sportul în menţinerea unui stil de viaţă sănătos, însă dacă nu sunteţi adepții mişcării, poate că o vacanţă este momentul oportun să vă familiarizaţi cu obiceiuri noi, care vor aduce în viaţa dumneavoastră numai beneficii.

Citeste mai mult.

Aquapolis - centrul distracției din Stațiunea Nisipurile de Aur

Aquapolis sau Orașul acvatic este primul parc acvatic de pe teritoriul Bulgariei, în același timp fiind și unul dintre cele mai extinse parcuri de acest gen din țară. Parcul este amplasat în Vestul Stațiunii Nisipurile de Aur.

Citeste mai mult.

Cele mai interesante atracții turistice din stațiunea Nisipurile de Aur

Vacanța petrecută în Stațiunea Nisipurile de Aur pe lângă faptul că va fi cu siguranță relaxantă și reconfortantă poate fi una extrem de interactivă. Datorită așezării sale geografice, fiind situată în apropiere de Varna, stațiunea dispune de numeroase obiective turistice, naturale și culturale. În cazul în care doriți să îmbinați relaxarea cu vizitarea unor obiective turistice dintre cele mai interesante, trebuie să știți că Nisipurile de Aur vă oferă din plin această oportunitate.

Citeste mai mult.