Nisipurile de Aur - o destinație ce oferă atracții pentru turiștii de toate vârstele

   Stațiunea Nisipurile de Aur este una dintre cele mai frecventate stațiuni de pe litoralul bulgăresc, iar motivele pentru care este situată în topul preferințelor turiștilor nu sunt puține, având în vedere faptul că dispune de o plajă întinsă și lată, scăldată de apă cristalină și deosebit de curată. La acestea se adaugă și o vegetație bogată, reprezentată de sute de stejari seculari. Nisipurile de Aur este o stațiune universală, fiind potrivită pentru a petrece un sejur în familie, pentru o escapadă romantică sau pentru organizarea de teambuilding-uri. Pe cuprinsul stațiunii, turiștii vor putea alege dintre restaurante fine, taverne, fast food-uri, pizzerii, cofetării, baruri și pub-uri. Și în ceea ce privește petrecerea timpului liber, turiștii vor  avea o multitudine de posibilități. Prin urmare, vor putea alege să se bucure de plimbări relaxante pe faleză sau în împrejurimile stațiunii, vor putea petrece o zi plină de adrenalină și distracție în cadrul Aquapolis sau vor putea practica sporturi nautice, printre cele mai populare fiind surfing-ul, banana și diving. În cazul în care bugetul vă permite, vă puteți bucura și de yahting sau de jocuri de noroc în cadrul International Hotel Casino&Tower Suites și a altor cazinouri din stațiune. La cazinou, vă puteți testa aptitudinile și capacitatea de a vă stăpâni emoțiile, iar, la bar, vi se vor oferi cocktail-uri și snack-uri gratuite. Pentru a vă bucura de un sejur cât mai animat, veți putea închiria biciclete, cu ajutorul cărora să descoperiți stațiunea și împrejurimile acesteia. În Nisipurile de Aur, veți descoperi și o școală de echitație. Astfel, veți putea beneficia de una dintre cele mai moderne baze ecvestre din regiunea Varna, Baza ecvestră Kichevo, care este situată la doar 15 minute distanță de Nisipurile de Aur. Aici, pe întreaga durată a anului, au loc antrenamente și lecții de echitație.

 Varna Nisipurile De Aur poza

  Vă puteți ocupa timpului liber jucând bowling, tenis, baschet, fotbal și minigolf. De asemenea, puteți alege să vă relaxați vizionând un film la cinema-ul în aer liber al stațiunii, iar dacă acesta nu vă tentează atunci puteți opta pentru teatrul de vară. Iubitorii de distracție pot lua cu asalt cluburile din stațiune. Viața de noapte este destul de animată, fapt ce i-a făcut pe tineri să atribuie stațiunii supranumele Plajă-Bere-Party-Somn. Doamnele se pot bucura și de sesiuni de shopping, însă prețurile pot fi destul de piperate, astfel încât vă sfătuim să vă îndreptați mai bine către Varna, unde veți putea vizita și delfinariul. Pentru cei care petrec un sejur în familie, precizăm că există și diverse atracții pentru copii. Unele hoteluri ale stațiunii oferă și servicii medicale, aici putând fi ameliorate și tratate afecțiuni precum: nevroze, artrite, faringite și bronșite. Acest lucru este posibil datorită climatului marin, a salinității mării și a razelor ultraviolete, în tratarea afecțiunilor precizate putând fi utilizate și nămolurile sapropelice. Cele mai multe unități de cazare din Nisipurile de Aur pun la dispoziția turiștilor servicii SPA și servicii balneologice, acestea dispunând și de piscine interioare, saune și băi de aburi. De asemenea, turiștii pot beneficia de diverse tipuri de masaje și tratamente de înfrumusețare.

 Varna Nisipurile De Aur poza

Profitați de condițiile meteo favorabile și planificați un concediu în stațiunea Nisipurile de Aur, în luna septembrie

În luna septembrie temperatura aerului se situează între 22º C și 28º C, temperaturile cele mai ridicate înregistrându-se în prima săptămână a lunii. Deși precipitații se vor înregistra doar în 8 zile din lună, vă sugerăm să fiți pregătiți și pentru ploaie, ocazional chiar și furtună

Citeste mai mult.

Ce măsuri de protecție COVID-19 au luat unitățile de cazare din Nisipurile de Aur?

Unitățile de cazare din stațiunea Nisipurile de Aur s-au străduit să creeze un echilibru între măsurile restrictive luate împotriva răspândirii COVID-19 și dorința de a oferi turiștilor sejururi plăcute și relaxante.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți o vacanță de Revelion minunată în stațiunea Nisipurile de Aur

   Maniera în care pășim în noul an este foarte importantă, de aceea este bine ca noul an să ne găsească relaxați, frumoși și veseli. Și cum am putea obține toate acestea, dacă nu printr-un sejur în cadrul căruia să putem beneficia de servicii Spa, masaje și tratamente de înfrumusețare. În stațiunea Nisipurile de Aur veți descoperi unități de cazare pentru toate bugetele, care vă pun la dispoziție numeroase facilități în materie de sport și agrement, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați de un sejur cât mai plăcut.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un Crăciun relaxant în stațiunea Nisipurile de Aur

 Cei care nu sunt neapărat amatorii destinațiilor montane pot alege să petreacă sejurul de Crăciun în stațiunea Nisipurile de Aur, turiștii putând afla mai multe despre tradițiile bulgărești legate de această sărbătoare și, de asemenea, putându-se relaxa prin intermediul unui sejur în care să beneficieze de servicii spa și tot felul de altfel de facilități. 

Citeste mai mult.

Petreceți un Paște altfel în stațiunea Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur este o destinație potrivită pentru a petrece un sejur de Paște, mai ales, când sărbătoarea cade în luna mai, când vremea este deja potrivită pentru plimbări prelungite pe faleză sau pe malul mării.

Citeste mai mult.

Informații de care ar trebui să țineți cont pentru a vă bucura din plin de o călătorie cu mașina în stațiunea Nisipurile de Aur

Dacă v-ați hotărât să petreceți un sejur în una dintre stațiunile de pe litoralul Bulgariei și doriți să vă deplasați până la destinație cu mașina personală, noi vă vom oferi în cele ce urmează câteva sugestii și informații astfel încât drumul până în Bulgaria să fie o experiență cât mai plăcută și să nu vi se pară excesiv de obositor.

Citeste mai mult.

Unități de cazare din Nisipurile de Aur ce pun la dipoziția turiștilor plaje private, șezlonguri și umbrele gratuite

Atunci când ne alegem o destinaţie de vacanță și o unitate de cazare, cu toții ținem cont de anumite considerente. În cazul în care doriți o vacanță în care să vă bucurați de soare pe o plajă privată sau doriți să dispuneți de șezlonguri și umbrele gratuite , în cele ce urmează vă vom prezenta o serie de hoteluri ce îndeplinesc aceste condiții.

Citeste mai mult.

Activităţi sportive şi recreative în staţiunea Nisipurile de Aur

Dacă sunteți o persoană sportivă și vreți să vă bucurați de o vacanță activă pe litoralul bulgăresc vă recomandăm să luați în calcul drept destinație de vacanţă Nisipurile de Aur. Ştim cu toţii cât de important e sportul în menţinerea unui stil de viaţă sănătos, însă dacă nu sunteţi adepții mişcării, poate că o vacanţă este momentul oportun să vă familiarizaţi cu obiceiuri noi, care vor aduce în viaţa dumneavoastră numai beneficii.

Citeste mai mult.

Aquapolis - centrul distracției din Stațiunea Nisipurile de Aur

Aquapolis sau Orașul acvatic este primul parc acvatic de pe teritoriul Bulgariei, în același timp fiind și unul dintre cele mai extinse parcuri de acest gen din țară. Parcul este amplasat în Vestul Stațiunii Nisipurile de Aur.

Citeste mai mult.

Cele mai interesante atracții turistice din stațiunea Nisipurile de Aur

Vacanța petrecută în Stațiunea Nisipurile de Aur pe lângă faptul că va fi cu siguranță relaxantă și reconfortantă poate fi una extrem de interactivă. Datorită așezării sale geografice, fiind situată în apropiere de Varna, stațiunea dispune de numeroase obiective turistice, naturale și culturale. În cazul în care doriți să îmbinați relaxarea cu vizitarea unor obiective turistice dintre cele mai interesante, trebuie să știți că Nisipurile de Aur vă oferă din plin această oportunitate.

Citeste mai mult.