Activităţi sportive şi recreative în staţiunea Nisipurile de Aur

    Dacă sunteți o persoană sportivă și vreți să vă bucurați de o vacanță activă pe litoralul bulgăresc. vă recomandăm să luați în calcul drept destinație de vacanţă Nisipurile de Aur. Ştim cu toţii cât de important e sportul în menţinerea unui stil de viaţă sănătos, însă dacă nu sunteţi adepții mişcării, poate că o vacanţă este momentul oportun să vă familiarizaţi cu obiceiuri noi, care vor aduce în viaţa dumneavoastră numai beneficii. În stațiunea Nisipurile de Aur vă veți putea bucura de o mulțime de sporturi acvatice, precum: schi nautic, surfing, windsurfing, pedaloes, plimbări cu banana, plimbări cu canoea. Turiștii au la dispoziție și un centru de scufundări, Padi Deep Blue, ce oferă o gamă completă de cursuri atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pentru a avea acces la aceste servicii este nevoie însă să aveți o pre-rezervare. În staţiunea Nispurile de Aur  nu sunt populare doar sporturile nautice, stațiunea numără 10 terenuri de tenis, iar turiştii vor putea să ia lecţii de la profesionişti. În plus, în staţiunea Nisipurile de Aur veţi descoperi mai multe terenuri de tir cu arcul, terenuri de volei și mini golf. De asemenea, puteți închiria biciclete cu care să vă plimbați prin stațiune, iar plimbarea cu rișca va fi cu siguranță o experiență deosebită. Cei care vor să învețe tainele echitației vor putea beneficia de instructori specializați și de cai foarte bine instruiți. Turiștii care vor să descopere fața sălbatică a Bulgariei se pot bucura de o experiență safari jeep. Astfel, vor putea admira pădurile și râurile din apropierea stațiunii Nisipurile de Aur și vor putea lua un picnic în care să savureze cele mai gustoase feluri de mâncare tradițională.

 Varna Nisipurile De Aur poza

    În cazul în care vă petreceţi vacanţa alături de prieteni, credem că paintball-ul este o activitate distractivă pe care ați putea-o încerca.  Paintball-ul este un joc individual sau de echipă, în care se urmărește eliminarea adversarului prin marcarea lui cu capsule proiectil din gelatină umplute cu un compus pe bază de vopsea și apă. Proiectile sunt propulsate către adversari cu ajutorul unei arme cu aer comprimat. Veți avea la dispoziție echipamente speciale formate din: armă, capsule-proiectil, mască și îmbrăcăminte specială. Turiștii care doresc o vacanță încărcată de aventură au posibilitatea de a practica și bungee jumping. Majoritatea unităților de cazare din stațiune dispun de piscine exterioare și interioare, printre acestea enumerăm: Hotel Admiral, Hotel Melia Grand Hermitage, International Hotel Casino & Tower Suites, Hotel Allegra Balneo & Spa, Hotel Apollo Golden Sands ( Ex Doubletree By Hilton Varna ), Arena Mar Hotel & Spa, Hotel Argisht Partez, Astera Hotel & Spa, Hotel Atlas, Hotel Berlin Golden Beach, Hotel Continental ( Ex Central ) și altele. În cadrul hotelurilor din stațiune veți mai putea dispune și de săli de fitness, mese de biliard, terenuri de volei, tobogane, veți putea juca darts, fotbal sau veți putea practica gimnastică aerobică, aqua aerobic, yoga şi altele. Centrele de reabilitare și recuperare din stațiune oferă turiștilor o varietate de tratamente cosmetice și proceduri medicale, precum: servicii medicale și stomatologice, masaje, masaje subacvatice, electroterapie, aromaterapie, talasoterapie, tratamente anticelulitice și pentru pierdere în greutate, fizioterapie, saună, solar etc.

 Varna Nisipurile De Aur poza

Profitați de condițiile meteo favorabile și planificați un concediu în stațiunea Nisipurile de Aur, în luna septembrie

În luna septembrie temperatura aerului se situează între 22º C și 28º C, temperaturile cele mai ridicate înregistrându-se în prima săptămână a lunii. Deși precipitații se vor înregistra doar în 8 zile din lună, vă sugerăm să fiți pregătiți și pentru ploaie, ocazional chiar și furtună

Citeste mai mult.

Ce măsuri de protecție COVID-19 au luat unitățile de cazare din Nisipurile de Aur?

Unitățile de cazare din stațiunea Nisipurile de Aur s-au străduit să creeze un echilibru între măsurile restrictive luate împotriva răspândirii COVID-19 și dorința de a oferi turiștilor sejururi plăcute și relaxante.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți o vacanță de Revelion minunată în stațiunea Nisipurile de Aur

   Maniera în care pășim în noul an este foarte importantă, de aceea este bine ca noul an să ne găsească relaxați, frumoși și veseli. Și cum am putea obține toate acestea, dacă nu printr-un sejur în cadrul căruia să putem beneficia de servicii Spa, masaje și tratamente de înfrumusețare. În stațiunea Nisipurile de Aur veți descoperi unități de cazare pentru toate bugetele, care vă pun la dispoziție numeroase facilități în materie de sport și agrement, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați de un sejur cât mai plăcut.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un Crăciun relaxant în stațiunea Nisipurile de Aur

 Cei care nu sunt neapărat amatorii destinațiilor montane pot alege să petreacă sejurul de Crăciun în stațiunea Nisipurile de Aur, turiștii putând afla mai multe despre tradițiile bulgărești legate de această sărbătoare și, de asemenea, putându-se relaxa prin intermediul unui sejur în care să beneficieze de servicii spa și tot felul de altfel de facilități. 

Citeste mai mult.

Petreceți un Paște altfel în stațiunea Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur este o destinație potrivită pentru a petrece un sejur de Paște, mai ales, când sărbătoarea cade în luna mai, când vremea este deja potrivită pentru plimbări prelungite pe faleză sau pe malul mării.

Citeste mai mult.

Nisipurile de Aur - o destinație ce oferă atracții pentru turiștii de toate vârstele

Stațiunea Nisipurile de Aur este cea mai frecventată stațiune a litoralului bulgăresc, iar motivele pentru care este situată în topul preferințelor turiștilor nu sunt puține, deoarece stațiunea dispune de o plajă întinsă și lată, scăldată de apă cristalină și deosebit de curată.

Citeste mai mult.

Informații de care ar trebui să țineți cont pentru a vă bucura din plin de o călătorie cu mașina în stațiunea Nisipurile de Aur

Dacă v-ați hotărât să petreceți un sejur în una dintre stațiunile de pe litoralul Bulgariei și doriți să vă deplasați până la destinație cu mașina personală, noi vă vom oferi în cele ce urmează câteva sugestii și informații astfel încât drumul până în Bulgaria să fie o experiență cât mai plăcută și să nu vi se pară excesiv de obositor.

Citeste mai mult.

Unități de cazare din Nisipurile de Aur ce pun la dipoziția turiștilor plaje private, șezlonguri și umbrele gratuite

Atunci când ne alegem o destinaţie de vacanță și o unitate de cazare, cu toții ținem cont de anumite considerente. În cazul în care doriți o vacanță în care să vă bucurați de soare pe o plajă privată sau doriți să dispuneți de șezlonguri și umbrele gratuite , în cele ce urmează vă vom prezenta o serie de hoteluri ce îndeplinesc aceste condiții.

Citeste mai mult.

Aquapolis - centrul distracției din Stațiunea Nisipurile de Aur

Aquapolis sau Orașul acvatic este primul parc acvatic de pe teritoriul Bulgariei, în același timp fiind și unul dintre cele mai extinse parcuri de acest gen din țară. Parcul este amplasat în Vestul Stațiunii Nisipurile de Aur.

Citeste mai mult.

Cele mai interesante atracții turistice din stațiunea Nisipurile de Aur

Vacanța petrecută în Stațiunea Nisipurile de Aur pe lângă faptul că va fi cu siguranță relaxantă și reconfortantă poate fi una extrem de interactivă. Datorită așezării sale geografice, fiind situată în apropiere de Varna, stațiunea dispune de numeroase obiective turistice, naturale și culturale. În cazul în care doriți să îmbinați relaxarea cu vizitarea unor obiective turistice dintre cele mai interesante, trebuie să știți că Nisipurile de Aur vă oferă din plin această oportunitate.

Citeste mai mult.