Informații de care ar trebui să țineți cont pentru a vă bucura din plin de o călătorie cu mașina în stațiunea Nisipurile de Aur

     Dacă v-ați hotărât să petreceți un sejur în una dintre stațiunile de pe litoralul Bulgariei și doriți să vă deplasați până la destinație cu mașina personală, noi vă vom oferi în cele ce urmează câteva sugestii și informații astfel încât drumul până în Bulgaria să fie o experiență cât mai plăcută și să nu vi se pară excesiv de obositor. Stațiunea Nisipurile de Aur este situată pe coasta Mării Negre din Bulgaria, învecinându-se cu stațiunea Albena, de care o despart doar 15 kilometri. Distanța dintre București și Nisipurile de Aur poate fi parcurs în circa 4 ore și diferă în funcție de traseul ales. Știm cu toții cât de entuziasmați suntem atunci când e vorba să plecăm în vacanță, încât ne-am dori să ajungem cât mai repede la destinație și să parcurgem un drum cât mai scurt și cât mai lipsit de aglomerație. Dacă în drum spre Nisipurile de Aur entuziasmul este la cote maxime, iar bucuria unui sejur s-ar putea să vă facă să parcurgeți mai ușor traseul, la întoarcerea spre casă situația se schimbă adeseori, de aceea vă venim în întâmpinare cu câteva informații pentru ca dumneavoastră să vă alegeți ruta cea mai avantajoasă și drumul să nu știrbească din frumusețea sejurului petrecut în stațiunea Nisipurile de Aur.

      În cazul în care doriţi să vă bucuraţi de un sejur în stațiunea Nisipurile de Aur și v-ați hotărât să parcurgeți drumul spre destinația de vacanță cu mașina personală atunci e bine să vă informați din timp asupra traseului ales. Sunt mai multe rute care unesc Bucureștii de Nispurile de Aur. Astfel, prima rută care, odată parcursă, vă va duce la destinație este București-Giurgiu- Ruse-Shumen-Varna-Nisipurile de Aur. Până la Ruse drumul este bun, șoseaua europeană numărând 4 benzi, de asemenea, drumul ce leagă Ruse de Varna este destul de liber și bine întreținut. Va fi destul de ușor să ajungeți la destinație, important este să fiți atenți la indicatoare și să nu vă abateți de la drum. În cazul în care nu vă veți confrunta cu accidente sau evenimente neprevăzute, puteți ajunge în stațiunea Nisipurile de Aur în circa 4 ore. În plus, nu veți fi nevoiți să așteptați mult timp la vamă, iar vigneta se achiziționează din vamă. Al doilea traseu prin care puteți ajunge în staţiunea Nisipurile de Aur este București-Austostrada Soarelui(A2)-Călărași-Bac Silistra-Dobrich-Nisipurile de Aur. Diferența dintre cele două trasee, în ceea ce privește numărul de kilometri şi timpul ce va trebui să-l alocaţi drumului, nu este foarte mare. Dacă alegeți acest traseu trebuie să țineți cont că veți fi nevoiți să așteptați câteva zeci de minute la trecerea bacului și să achitați o taxă privind trecerea cu bacul în valoare de 35 lei. Avantajul constă în faptul că șoselele nu sunt aglomerate, totuși, acestea nu sunt în cea mai bună stare și sunt cam înguste.

 Varna Nisipurile De Aur poza

     O altă variantă pentru a ajunge în Nispurile de Aur este reprezentată de traseul București-Cernavodă-Medgidia-Negru Vodă-Dobrich-Nisipurile de Aur. La fel ca și în cazul celorlalte două trasee, acest traseu va fi parcurs în aproximativ 4 ore. Distanţa dintre Iaşi şi Nisipurile de Aur este de circa 550 de kilometri în cazul în care alegeți să vă deplasați pe ruta Iaşi-Vaslui-Bârlad-Galați-Dobrich-Nisipurile de Aur și de aproximativ 580 de kilometri dacă optați pentru traseul Iași-Vaslui-Bârlad-Focșani-Dobrich-Nisipurile de Aur. În ambele cazuri drumul va dura puțin peste 8 ore. Dacă locuiți în Cluj-Napoca până în stațiunea Nisipurile de Aur va trebui să parcurgeți aproximativ 710 de kilometri pe traseul Cluj-Napoca - Alba Iulia Sibiu - Râmnicu-Vâlcea Ruse Shumen -Nispurile de Aur sau puțin peste 780 de kilometri, în cazul în care alegeți varianta Cluj-Napoca – Târgu Mureș – Sinaia – București - Călărași – Dobrich – Nisipurile de Aur. Dacă punctul de plecare este orașul Timișoara, atunci până în stațiunea Nisipurile de Aur veți străbate 780 de kilometri pe traseul Timișoara-Craiova-Ruse-Shumen-Nisipurile de Aur și puțin peste 800 de kilometri, în cazul în care alegeți varianta Tmișoara-Deva- Pitești-Ruse-Shumen-Nisipurile de Aur.

 

 

 

Profitați de condițiile meteo favorabile și planificați un concediu în stațiunea Nisipurile de Aur, în luna septembrie

În luna septembrie temperatura aerului se situează între 22º C și 28º C, temperaturile cele mai ridicate înregistrându-se în prima săptămână a lunii. Deși precipitații se vor înregistra doar în 8 zile din lună, vă sugerăm să fiți pregătiți și pentru ploaie, ocazional chiar și furtună

Citeste mai mult.

Ce măsuri de protecție COVID-19 au luat unitățile de cazare din Nisipurile de Aur?

Unitățile de cazare din stațiunea Nisipurile de Aur s-au străduit să creeze un echilibru între măsurile restrictive luate împotriva răspândirii COVID-19 și dorința de a oferi turiștilor sejururi plăcute și relaxante.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți o vacanță de Revelion minunată în stațiunea Nisipurile de Aur

   Maniera în care pășim în noul an este foarte importantă, de aceea este bine ca noul an să ne găsească relaxați, frumoși și veseli. Și cum am putea obține toate acestea, dacă nu printr-un sejur în cadrul căruia să putem beneficia de servicii Spa, masaje și tratamente de înfrumusețare. În stațiunea Nisipurile de Aur veți descoperi unități de cazare pentru toate bugetele, care vă pun la dispoziție numeroase facilități în materie de sport și agrement, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați de un sejur cât mai plăcut.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un Crăciun relaxant în stațiunea Nisipurile de Aur

 Cei care nu sunt neapărat amatorii destinațiilor montane pot alege să petreacă sejurul de Crăciun în stațiunea Nisipurile de Aur, turiștii putând afla mai multe despre tradițiile bulgărești legate de această sărbătoare și, de asemenea, putându-se relaxa prin intermediul unui sejur în care să beneficieze de servicii spa și tot felul de altfel de facilități. 

Citeste mai mult.

Petreceți un Paște altfel în stațiunea Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur este o destinație potrivită pentru a petrece un sejur de Paște, mai ales, când sărbătoarea cade în luna mai, când vremea este deja potrivită pentru plimbări prelungite pe faleză sau pe malul mării.

Citeste mai mult.

Nisipurile de Aur - o destinație ce oferă atracții pentru turiștii de toate vârstele

Stațiunea Nisipurile de Aur este cea mai frecventată stațiune a litoralului bulgăresc, iar motivele pentru care este situată în topul preferințelor turiștilor nu sunt puține, deoarece stațiunea dispune de o plajă întinsă și lată, scăldată de apă cristalină și deosebit de curată.

Citeste mai mult.

Unități de cazare din Nisipurile de Aur ce pun la dipoziția turiștilor plaje private, șezlonguri și umbrele gratuite

Atunci când ne alegem o destinaţie de vacanță și o unitate de cazare, cu toții ținem cont de anumite considerente. În cazul în care doriți o vacanță în care să vă bucurați de soare pe o plajă privată sau doriți să dispuneți de șezlonguri și umbrele gratuite , în cele ce urmează vă vom prezenta o serie de hoteluri ce îndeplinesc aceste condiții.

Citeste mai mult.

Activităţi sportive şi recreative în staţiunea Nisipurile de Aur

Dacă sunteți o persoană sportivă și vreți să vă bucurați de o vacanță activă pe litoralul bulgăresc vă recomandăm să luați în calcul drept destinație de vacanţă Nisipurile de Aur. Ştim cu toţii cât de important e sportul în menţinerea unui stil de viaţă sănătos, însă dacă nu sunteţi adepții mişcării, poate că o vacanţă este momentul oportun să vă familiarizaţi cu obiceiuri noi, care vor aduce în viaţa dumneavoastră numai beneficii.

Citeste mai mult.

Aquapolis - centrul distracției din Stațiunea Nisipurile de Aur

Aquapolis sau Orașul acvatic este primul parc acvatic de pe teritoriul Bulgariei, în același timp fiind și unul dintre cele mai extinse parcuri de acest gen din țară. Parcul este amplasat în Vestul Stațiunii Nisipurile de Aur.

Citeste mai mult.

Cele mai interesante atracții turistice din stațiunea Nisipurile de Aur

Vacanța petrecută în Stațiunea Nisipurile de Aur pe lângă faptul că va fi cu siguranță relaxantă și reconfortantă poate fi una extrem de interactivă. Datorită așezării sale geografice, fiind situată în apropiere de Varna, stațiunea dispune de numeroase obiective turistice, naturale și culturale. În cazul în care doriți să îmbinați relaxarea cu vizitarea unor obiective turistice dintre cele mai interesante, trebuie să știți că Nisipurile de Aur vă oferă din plin această oportunitate.

Citeste mai mult.