Ce măsuri de protecție COVID-19 au luat unitățile de cazare din Nisipurile de Aur?

  Unitățile de cazare din stațiunea Nisipurile de Aur s-au străduit să creeze un echilibru între măsurile restrictive luate împotriva răspândirii COVID-19 și dorința de a oferi turiștilor sejururi plăcute și relaxante. Astfel, personalul hotelier din stațiune a fost dotat cu echipamente de protecție (mănuși, măști și viziere). Pe tot cuprinsul stațiunii au fost amplasate dispensere cu dezinfectant, iar odată cu deschiderea unităților de cazare, angajații acestora au fost testați COVID-19, teste fiind repetate la fiecare 14 zile. La recepțiile hotelurile au fost instalate panouri de plexiglas, iar pe podea au fost dispuse indicatoare din doi în doi metri. Pentru ca riscul să fie cât mai redus, turiștilor li se oferă, cu precădere, camerele care au fost eliberate cu cel puțin 24 de ore înainte. În recepția hotelurilor au acces maxim 4 persoane sau membrii unei familii, iar pentru a evita aglomerarea, turiștii au la dispoziție un lobby în aer liber. Atât în lobby-ul din interior, cât și la cel din exterior, mobilierul a fost repoziționat, astfel încât să fie respectată distanțarea socială. Pentru a se reduce cât mai mult contactul dintre recepționer și turiști, procedura de check-in a fost simplificată, indicațiile cu privire la serviciile oferite de către unitatea de cazare fiind oferite prin telefon. Pentru siguranța clienților, toate suprafețele din lobby, care sunt cel mai frecvent atinse, sunt dezinfectate în permanență. Camerele sunt dezinfectate zilnic, punându-se accent pe suprafețele cu care turiștii intră permanent în contact. De asemenea, camerele sunt aerisite, iar la dispoziția oaspeților se vor pune măști și mănuși. După eliberarea unei camere, sunt curățate cu bactericide filtrele sistemelor de aer condiționat. Pentru o dezinfectare cât mai eficientă, spălarea și călcarea lejerilor și a prosoapelor se va efectua la temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit.

 Varna Nisipurile De Aur poza

  Oaspeții vor putea lua masa în zonele deschise ale unităților de cazare, iar pentru a se reduce aglomerația, s-a decis ca programul de funcționare a restaurantelor să fie prelungit. Bufetele sunt dotate cu panouri de plexiglas, alimentele fiind dispuse în bufet de către bucătari special echipați. Mesele din restaurante sunt dispuse la cel puțin 1,5 metri distanță, iar mesele și scaunele sunt dezinfectate de fecare dată, după ce se eliberează. Pentru băuturile de la automate turiștii vor apela la barmani, putându-se servi personal doar în cazul produselor pre-ambalate. În cazul spațiilor închise, au fost dispuse indicatoare pentru a se crea fluxuri într-o singură direcție. În bucătăriile restaurantelor, toți angajații vor purta costume de protecție și vor fi periodic testați COVID-19. Materiile prime vor fi recepționate de persoane special desemnate, acestea verificând termenele de garanție, calitatea, numerele loturilor și originea produselor, acestea fiind apoi păstrate în echipamente frigorifice profesionale.
    Cât privește piscinele, zone de relaxare și animație, amintim faptul că piscinele sunt dezinfectate constant, iar nivelul de hipoclorit de sodiu este mai ridicat decât în ceilalți ani. La fiecare 10 zile se efectuează, o analiză micro-biologică a apei, turiștii putându-se informa în acest sens la recepția hotelului. Fundul piscinelor, gratiile scurgerilor și filtrele de nisip sunt dezinfectate zilnic. Pentru a se menține distanța între turiști, umbrelele și șezlongurile sunt plasate la o distanță mai mare, iar saltelele șezlongurilor au fost înlăturate. Șezlongurile sunt dezinfectate după plecarea fiecărui oaspete. În contextul actual, programele de animație au loc în aer liber. În spațiile comune din interior, filtrele sistemelor de aer condiționat sunt dezinfectate zilnic. Pentru siguranța turiștilor, Prestige Hotel & Aquapark dispune de un cabinet medical, cu program 24 de ore din 24.

 Varna Nisipurile De Aur poza

Profitați de condițiile meteo favorabile și planificați un concediu în stațiunea Nisipurile de Aur, în luna septembrie

În luna septembrie temperatura aerului se situează între 22º C și 28º C, temperaturile cele mai ridicate înregistrându-se în prima săptămână a lunii. Deși precipitații se vor înregistra doar în 8 zile din lună, vă sugerăm să fiți pregătiți și pentru ploaie, ocazional chiar și furtună

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți o vacanță de Revelion minunată în stațiunea Nisipurile de Aur

   Maniera în care pășim în noul an este foarte importantă, de aceea este bine ca noul an să ne găsească relaxați, frumoși și veseli. Și cum am putea obține toate acestea, dacă nu printr-un sejur în cadrul căruia să putem beneficia de servicii Spa, masaje și tratamente de înfrumusețare. În stațiunea Nisipurile de Aur veți descoperi unități de cazare pentru toate bugetele, care vă pun la dispoziție numeroase facilități în materie de sport și agrement, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați de un sejur cât mai plăcut.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un Crăciun relaxant în stațiunea Nisipurile de Aur

 Cei care nu sunt neapărat amatorii destinațiilor montane pot alege să petreacă sejurul de Crăciun în stațiunea Nisipurile de Aur, turiștii putând afla mai multe despre tradițiile bulgărești legate de această sărbătoare și, de asemenea, putându-se relaxa prin intermediul unui sejur în care să beneficieze de servicii spa și tot felul de altfel de facilități. 

Citeste mai mult.

Petreceți un Paște altfel în stațiunea Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur este o destinație potrivită pentru a petrece un sejur de Paște, mai ales, când sărbătoarea cade în luna mai, când vremea este deja potrivită pentru plimbări prelungite pe faleză sau pe malul mării.

Citeste mai mult.

Nisipurile de Aur - o destinație ce oferă atracții pentru turiștii de toate vârstele

Stațiunea Nisipurile de Aur este cea mai frecventată stațiune a litoralului bulgăresc, iar motivele pentru care este situată în topul preferințelor turiștilor nu sunt puține, deoarece stațiunea dispune de o plajă întinsă și lată, scăldată de apă cristalină și deosebit de curată.

Citeste mai mult.

Informații de care ar trebui să țineți cont pentru a vă bucura din plin de o călătorie cu mașina în stațiunea Nisipurile de Aur

Dacă v-ați hotărât să petreceți un sejur în una dintre stațiunile de pe litoralul Bulgariei și doriți să vă deplasați până la destinație cu mașina personală, noi vă vom oferi în cele ce urmează câteva sugestii și informații astfel încât drumul până în Bulgaria să fie o experiență cât mai plăcută și să nu vi se pară excesiv de obositor.

Citeste mai mult.

Unități de cazare din Nisipurile de Aur ce pun la dipoziția turiștilor plaje private, șezlonguri și umbrele gratuite

Atunci când ne alegem o destinaţie de vacanță și o unitate de cazare, cu toții ținem cont de anumite considerente. În cazul în care doriți o vacanță în care să vă bucurați de soare pe o plajă privată sau doriți să dispuneți de șezlonguri și umbrele gratuite , în cele ce urmează vă vom prezenta o serie de hoteluri ce îndeplinesc aceste condiții.

Citeste mai mult.

Activităţi sportive şi recreative în staţiunea Nisipurile de Aur

Dacă sunteți o persoană sportivă și vreți să vă bucurați de o vacanță activă pe litoralul bulgăresc vă recomandăm să luați în calcul drept destinație de vacanţă Nisipurile de Aur. Ştim cu toţii cât de important e sportul în menţinerea unui stil de viaţă sănătos, însă dacă nu sunteţi adepții mişcării, poate că o vacanţă este momentul oportun să vă familiarizaţi cu obiceiuri noi, care vor aduce în viaţa dumneavoastră numai beneficii.

Citeste mai mult.

Aquapolis - centrul distracției din Stațiunea Nisipurile de Aur

Aquapolis sau Orașul acvatic este primul parc acvatic de pe teritoriul Bulgariei, în același timp fiind și unul dintre cele mai extinse parcuri de acest gen din țară. Parcul este amplasat în Vestul Stațiunii Nisipurile de Aur.

Citeste mai mult.

Cele mai interesante atracții turistice din stațiunea Nisipurile de Aur

Vacanța petrecută în Stațiunea Nisipurile de Aur pe lângă faptul că va fi cu siguranță relaxantă și reconfortantă poate fi una extrem de interactivă. Datorită așezării sale geografice, fiind situată în apropiere de Varna, stațiunea dispune de numeroase obiective turistice, naturale și culturale. În cazul în care doriți să îmbinați relaxarea cu vizitarea unor obiective turistice dintre cele mai interesante, trebuie să știți că Nisipurile de Aur vă oferă din plin această oportunitate.

Citeste mai mult.