Sunny Beach - o destinație de vacanță dedicată în special turiștilor tineri

      Litoralul bulgăresc este considerat adesea cel mai bun loc pentru petreceri din Europa de Est. Într-adevăr, dacă optați să vă petreceți vacanța în stațiunea Sunny Beach sau Nisipurile de Aur, distracția va fi pe primul loc, iar somnul și liniștea vor fi sacrificate. Fie că preferați localurile cu dj-i de renume mondial și artiști renumiți,  fie că vreți doar să dansați până dimineața sau pur și simplu vreți să beți ceva în compania prietenilor, Sunny Beach este cea mai bună alegere. După o noapte plină de distracție, vă puteți revigora în apa cristalină a Mării Negre sau vă puteți relaxa pe plaja întinsă a stațiunii.  Toate aceste caracteristici au făcut din Sunny Beach una dintre cele mai atractive destinații de vară atât pentru tinerii turiști bulgari, cât și pentru turiștii străini. Stațiunea numără mai mult de 200 de restaurante, baruri cu muzică live, discoteci, cluburi de noapte, cafenele, cazinouri, pub-uri, baruri de karaoke și altele. Turiștii care aleg să-ți petreacă vacanțele în această stațiune vor avea la dispoziție și mai multe parcuri acvatice, precum Action Aquapark, parcul acvatic Kuban sau Aqua Paradise din Nessebar.

 Burgas Sunny Beach poza

      Sunny Beach este una dintre cele mai populare destinații de vacanță de pe litoralul Bulgariei, fiind frecventată în special de tineri. În lunile iulie și august, barurile și cluburile stațiunii sunt foarte aglomerate și distracția este la cote maxime. Sunny Beach este tipul de destinație estivală care atrage studenți, tineri, unde se organizează petrecerile burlacilor și a burlăcițelor. Stațiunea asigură turiștilor toate ingredientele pentru a se bucura de o vacanță animată, în care monotonia nu-și are locul.  Plaja întinsă, acoperită cu nisip fin, și viața de noapte sunt completate de prezența unui parc acvatic, Action Aquapark, și a unei parc de distracții, Luna Park. Tinerii vor fi de asemenea încântați să practice diverse sporturi acvatice sau să întreprindă excursii de o zi în împrejurimile stațiunii. Alături de Malia și Kavos, Sunny Beach este o stațiune care atrage foarte mulți turiști cu vârste între 18-30 de ani. Aceștia vor descoperi în Sunny Beach o multitudine de baruri și cluburi, multe dintre ele fiind localuri enorme, în care, noapte de noapte,  se distrează câteva sute de petrecăreți. Pe timpul verii, în aceste localuri sunt organizate numeroase petreceri tematice, cu spumă sau cu vopsea. Nici pe timp de zi atmosfera nu este mai liniștită, deoarece turiștii se vor putea bucura de multiple activități distractive și petreceri. Sunny Beach este o stațiune plină de viață și de culoare, înțesată de localuri de noapte, fast  food-uri și vânzători ambulanți. Când se lasă seara, stațiunea capătă cu totul un alt aspect, atmosfera devenind electrică. Înainte de a începe distracția, alegeți să luați masa în unul dintre numeroasele restaurante din stațiune, unde puteți alege dintr-o gamă variată de preparate. Printre localurile de noapte cele mai  populare se numără Disco Orange, Iceberg, Folk Club Vision, Condor Bar, Revolution,  Lazur, Viva Tiki Bar, The Sport Pub, Playa Beach Club, Bar Mexo, Amigo, Beach Bar Mania și altele.  De asemenea, turiștii se pot bucura de diverse evenimente, precum Festivalul Internațional Golden Orpheus al Cântecelor Pop Bulgărești, concerte simfonice și folclorice, diverse expoziții și concursuri de miss. În plus, aceștia se pot bucura de excursii cu barca în Nessebar, oraș situat în apropierea stațiunii Sunny Beach.

 Burgas Sunny Beach poza

 

Camel Park

  Camel Park este singurul astfel de parc din Bulgaria, dar și din Europa de Est. Camel Park este situat la 10 minute distanță de stațiunea Sunny Beach și la doar 5 minute distanță de Nessebar. Pe cuprinsul parcului, turiștii vor avea ocazia de a admira și de a interacționa cu 15 cămile prietenoase, care sunt și cea mai importantă atracție a parcului. De asemenea, pe cuprinsul Camel Park viețuiesc și ponei, măgari, iepuri, păsări exotice și alte animale.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un sejur de Paște reconfortant în stațiunea Sunny Beach

 În Sunny Beach, în preajma Sărbătorilor Pascale, temperatura medie se situează în jurul valorii de 17º C, iar apa mării măsoară aproximativ 16º C. În zilele mai călduroase temperatura poate ajunge până la 21 º C.

Citeste mai mult.

Cele mai populare activități sportive ce pot fi practicate în stațiunea Sunny Beach

Sunny Beach este bine cunoscută drept stațiunea cu cele mai bune plaje din Bulgaria. Aici vă puteți bucura de o zi liniștită, făcând băi de soare pe plajă sau vă puteți bucura de ceva aventură încercând numeroasele tipuri de sporturi nautice ce pot fi practicate de-a lungul plajelor de nisip din Sunny Beach. Turiștii care își petrec vacanța de vară în această stațiune se vor putea bucura de plimbări cu banana, plimbări cu barca, schi nautic, parasailing și altele.

Citeste mai mult.

Luna Park - Adrenalină și distracție pentru turiștii de toate vârstele din Sunny Beach

Turiștii care aleg să-și petreacă vacanța în stațiunea Sunny Beach vor avea la dispoziție numeroase variante de distracție. Stațiunea este frecventată în special de către tineri, aceștia bucurându-se aici de o multitudine de baruri, de practicarea diverselor sporturi nautice, de adrenalină și aventură în Aquapark-ul Action. În plus, pe teritoriul stațiunii, turiștii vor descoperi și un parc de distracții, Luna Park, ce oferă atracții atât pentru adulți și tineri, cât și pentru copii de vârste mici.

Citeste mai mult.

Action Aquapark - distracție garantată pentru turiștii de toate vârstele

Action Aquapark este un parc acvatic situat în staţiunea Sunny Beach, ce se întinde pe o suprafaţă de 36000 de metri pătrați. Action Aquapark este situat în vestul stațiunii Sunny Beach, într-o zonă înconjurată de vegetație luxuriantă. Parcul acvatic nu oferă doar distracții tematice, ci și emoții și adrenalină, experiența petrecută aici fiind cu siguranță una încântătoare. Este primul parc tematic al Bulgariei și după nume vă veți da seama că va fi practic imposibil să vă plictisiți pe teritoriul său.

Citeste mai mult.

Activități de încercat în Stațiunea Sunny Beach

Sunny Beach este unul dintre centrele petrecerii din Europa, unde cluburile și barurile abundă de turiști din iulie până în august. Sunny Beach este una dintre destinațiile Bulgariei care atrage anual tineri din întreaga Europă. Plaja acoperită cu nisip fin și viața de noapte deosebit de activă sunt completate de existența unui parc de distracții. Vacanța poate fi animată prin practicarea diverselor sporturi nautice, putându-se organiza și excursii de o zi în împrejurimile stațiunii.

Citeste mai mult.