Action Aquapark - distracție garantată pentru turiștii de toate vârstele

     Action Aquapark este un parc acvatic situat în staţiunea Sunny Beach, ce se întinde pe o suprafaţă de 36000 de metri pătrați. Action Aquapark este situat în vestul stațiunii Sunny Beach, într-o zonă înconjurată de vegetație luxuriantă. Parcul acvatic nu oferă doar distracții tematice, ci și emoții și adrenalină, experiența petrecută aici fiind cu siguranță una încântătoare. Este primul parc tematic al Bulgariei și după nume vă veți da seama că va fi practic imposibil să vă plictisiți pe teritoriul său. Action Aquapark a fost înființat în anul 2011, iar de-a lungul timpului a devenit una dintre cele mai importante atracții pentru turiștii care-și petrec vacanța în Sunny Beach și Nessebar. Parcul acvatic cuprinde peste 30 de atracții, potrivite pentru turiștii de toate vârstele. Parcul este faimos datorită toboganelor cu apă, de unde veți coborî cu o viteză de peste 60 de kilometri pe oră. Cel mai lung tobogan măsoară 120 de metri lungime, iar cel mai înalt 18 metri. Printre atracțiile care fac din Action Aquapark un loc cu totul unic îl ocupă: silde-urile de mare viteză X-Treme, Kamikaze, Free Fall și Hydrohute, Crazy River dar și Lazy River, lung de 330 de metri. Veți rămâne pur și simplu fără cuvinte când veți vedea cât de repede alunecă oamenii de-a lungul atracție X-Treme. Veți coborî de la 18 metri înălțime, iar în mai puțin de 6 secunde veți ateriza în apă. Free Fall este o experienţă pe care o recomandăm tuturor, senzaţia de imponderabilitate combinată cu siguranţa maximă pe care o veți simți vă va oferi momente unice.

 Burgas Sunny Beach poza

      Dacă vă petreceţi vacanţă împreună cu grupul de prieteni, în Action Aquapark din Sunny Beach vă puteţi bucura de un Multislide. Simțiți viteza, stropirea cu apă și încercați fiorul de a fi în centrul atenției. Aici veți putea dovedi că sunteți cel mai rapid, iar adrenalina va atinge cu siguranță cote maxime. Bleck Hole este o altă atracție a parcului ce se bucură de o popularitate extrem de mare. Misterioasa gaură neagră vă va captiva cu efectele de lumină uimitoare, încât nu veți putea spune nu necunoscutului. De foarte mult succes se bucură și Niagara, fiind clasată de multe ori în topul preferințelor turiștilor.

 Burgas Sunny Beach poza

     Vizitatorii parcului se pot bucura și de o piscină cu valuri king-size. Piscina cu valuri artificiale este o combinație unică între distracție și relaxare. O baie în această piscină se simte ca și cum ai face baie în mare, iar valuri înalte de circa un metru s-ar izbi de tine. Aceasta și zona de șezlonguri uriașe din apropiere sunt cu siguranță unele dintre cele mai relaxante segmente ale parcului. O descoperire impresionantă va fi și Island Adventure, ce vă va bucura cu 8 tobogane proprii, fântâni, gheizere și cascade, poduri și tuneluri. Calitatea serviciilor oferite turiștilor este impecabilă, aceștia bucurându-se de toate facilitățile. Pe cuprinsul parcului au fost amenajate baruri tematice și restaurante, localurile fiind înconjurate de palmieri tropicali și vegetație mediteraneeană, zone amenajate pentru plajă, plimbare și relaxare. Dacă toate aceste atracții nu v-au convins încă, atunci adăugăm faptul că pe cuprinsul parcului acvatic puteți admira animăluțele de la Mini Zoo, puteți face plajă și vă puteți bucura de gustări proaspete și delicioase, cocktail-uri sau înghețată artizanală de la Ice Cream House.

 Burgas Sunny Beach poza

     Programul după care funcționează Action Aquapark diferă în funcție de perioadă. Astfel, în intervalul 18 mai-7 iunie parcul este deschis între orele 10:00-16:30. Apoi, între 8 iunie și 30 iunie, Action Aquapark funcționează de la ora 10:00 până la ora 18:00. În perioada 1 iulie - 20 august programul parcului se prelungește cu încă 30 de minute, activitatea încheindu-se la ora 18:30. După această dată, programul se reduce, în intervalul 21 august – 6 septembrie aquapark-ul funcționând între orele 10:00 - 18:00. Activitatea parcului se suspendă la data de 22 septembrie, iar între 7 și 22 septembrie parcul tematic funcționează între orele 10:00 și 16:30. Credem că este important să știți că toate atracțiile încep să funcţioneze la 15 minute după deschidere și încep să se oprească cu 15 minute înainte de închidere. Action Aquapark îşi rezervă dreptul de a schimba ora programată fără notificare, în funcție de condițiile meteorologice sau de alte circumstanțe de forță majoră.

 Burgas Sunny Beach poza

Camel Park

  Camel Park este singurul astfel de parc din Bulgaria, dar și din Europa de Est. Camel Park este situat la 10 minute distanță de stațiunea Sunny Beach și la doar 5 minute distanță de Nessebar. Pe cuprinsul parcului, turiștii vor avea ocazia de a admira și de a interacționa cu 15 cămile prietenoase, care sunt și cea mai importantă atracție a parcului. De asemenea, pe cuprinsul Camel Park viețuiesc și ponei, măgari, iepuri, păsări exotice și alte animale.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un sejur de Paște reconfortant în stațiunea Sunny Beach

 În Sunny Beach, în preajma Sărbătorilor Pascale, temperatura medie se situează în jurul valorii de 17º C, iar apa mării măsoară aproximativ 16º C. În zilele mai călduroase temperatura poate ajunge până la 21 º C.

Citeste mai mult.

Cele mai populare activități sportive ce pot fi practicate în stațiunea Sunny Beach

Sunny Beach este bine cunoscută drept stațiunea cu cele mai bune plaje din Bulgaria. Aici vă puteți bucura de o zi liniștită, făcând băi de soare pe plajă sau vă puteți bucura de ceva aventură încercând numeroasele tipuri de sporturi nautice ce pot fi practicate de-a lungul plajelor de nisip din Sunny Beach. Turiștii care își petrec vacanța de vară în această stațiune se vor putea bucura de plimbări cu banana, plimbări cu barca, schi nautic, parasailing și altele.

Citeste mai mult.

Sunny Beach - o destinație de vacanță dedicată în special turiștilor tineri

Litoralul bulgăresc este considerat adesea cel mai bun loc pentru petreceri din Europa de Est. Într-adevăr, dacă optați să vă petreceți vacanța în stațiunea Sunny Beach sau Nisipurile de Aur, distracția va fi pe primul loc, iar somnul și liniștea vor fi sacrificate. Fie că preferați localurile cu dj-i de renume mondial și artiști renumiți,  fie că vreți doar să dansați până dimineața sau pur și simplu vreți să beți ceva în compania prietenilor, Sunny Beach este cea mai bună alegere.

Citeste mai mult.

Luna Park - Adrenalină și distracție pentru turiștii de toate vârstele din Sunny Beach

Turiștii care aleg să-și petreacă vacanța în stațiunea Sunny Beach vor avea la dispoziție numeroase variante de distracție. Stațiunea este frecventată în special de către tineri, aceștia bucurându-se aici de o multitudine de baruri, de practicarea diverselor sporturi nautice, de adrenalină și aventură în Aquapark-ul Action. În plus, pe teritoriul stațiunii, turiștii vor descoperi și un parc de distracții, Luna Park, ce oferă atracții atât pentru adulți și tineri, cât și pentru copii de vârste mici.

Citeste mai mult.

Activități de încercat în Stațiunea Sunny Beach

Sunny Beach este unul dintre centrele petrecerii din Europa, unde cluburile și barurile abundă de turiști din iulie până în august. Sunny Beach este una dintre destinațiile Bulgariei care atrage anual tineri din întreaga Europă. Plaja acoperită cu nisip fin și viața de noapte deosebit de activă sunt completate de existența unui parc de distracții. Vacanța poate fi animată prin practicarea diverselor sporturi nautice, putându-se organiza și excursii de o zi în împrejurimile stațiunii.

Citeste mai mult.