Luna Park - Adrenalină și distracție pentru turiștii de toate vârstele din Sunny Beach

 Turiștii care aleg să-și petreacă vacanța în stațiunea Sunny Beach vor avea la dispoziție numeroase variante de distracție. Stațiunea este frecventată în special de către tineri, aceștia bucurându-se aici de o multitudine de baruri, de practicarea diverselor sporturi nautice, de adrenalină și aventură în Aquapark-ul Action. În plus, pe teritoriul stațiunii, turiștii vor descoperi și un parc de distracții, Luna Park, ce oferă atracții atât pentru adulți și tineri, cât și pentru copii de vârste mici. Aici veți avea ocazia să vă creați amintiri de familie minunate și experiențe de neuitat. După câteva zile relaxante petrecute pe plajele din Sunny Beach, o zi dedicată distracției va fi cu siguranță o încântare pentru copii și nu numai. Dacă doriți ca adrenalina să vă crească la cote maxime, trebuie neapărat să încercați atracțiile extreme ale parcului, dacă nu sunteți însă cea mai curajoasă persoană, atunci acesta poate fi momentul oportun să vă înfrângeți teama de vitează sau teama de înălțime. Una dintre atracțiile din Luna Park este booster-ul cu o înălțime de 42 de metri. Vă veți bucura de o aventură palpitantă, iar în câteva secunde veți vedea lumea pe dos. Această atracție uimitoare este perfect potrivită pentru a vă schimba starea de spirit și a vă testa curajul. Star Flyer este o altă variantă de distracție din Luna Park. Leagănul rotativ vă oferă o notă de adrenalină și vă va face să vă simțiți ca o pasăre pe cer, în același timp vă veți putea bucura de o priveliște uluitoare. Este atracție potrivită pentru copii, tineri și chiar familii. Atracția este strict interzisă copiilor cu înălțimi de sub 1.40 metri, femeilor însărcinate și persoanelor cu probleme cardiace. De asemenea, este interzis accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate.


 Burgas Sunny Beach poza

      Dragon Coaster vă va oferi o cursă aventuroasă pe care veți dori să o repetați. Mașinile cu tampoane sunt o altă modalitate de distracție de care vă puteți bucura în parcul din stațiunea Sunny Beach. Alegeți-vă propria mașinuță și faceți tot posibilul să evitați haosul. Mini nava piraților este o atracție extrem de populară în rândul copiilor și a părinților. Cei mici se vor putea bucura și de plimbări cu un mic trenuleț. Copii cu vârste mai mici de 3 ani sau cu înălțimi sub 85 de centimetri trebuie să fie însoțiți de un adult. Copii cu vârste mici vor fi cu siguranță încântați să se distreze și să sară pe Minionii Gonflabili. La această atracție au acces copii cu vârste situate între 4 și 14 ani. Casa Bântuită este una dintre atracțiile care cu siguranță vă vor da fiori, cele mai înfricoșătoare coșmaruri vor prinde viață pe măsură ce vă veți avânta tot mai mult în întuneric și ceață. În Casa Bântuită veți fi puși față în față cu mai multe dintre personajele cele mai înfricoșătoare din filme de groază din toate timpurile. Aici veți da peste schelete, fantome, zombi și monștri.

 Burgas Sunny Beach poza

       Dacă doriți să rămâneți cu o amintire în urma vizitării parcului de distracții din Sunny Beach, puteți opta pentru un tatuaj. Tattoo Studio Azot Art este situat chiar în centrul Luna Park și oferă doritorilor o gamă largă de servicii, precum tatuaje colorate, tatuaje alb-negru și portretizate; machiaj permanent și piercing-uri. În cazul în care aveți deja tatuaje de care însă nu sunteți mulțumiți sau care au nevoie de corecție, aici vă puteți reînnoi tatuajul sau puteți opta pentru ceva complet diferit. Vă puteți de asemenea acoperi cicatricile sau semnele din naștere.

 Burgas Sunny Beach poza

Camel Park

  Camel Park este singurul astfel de parc din Bulgaria, dar și din Europa de Est. Camel Park este situat la 10 minute distanță de stațiunea Sunny Beach și la doar 5 minute distanță de Nessebar. Pe cuprinsul parcului, turiștii vor avea ocazia de a admira și de a interacționa cu 15 cămile prietenoase, care sunt și cea mai importantă atracție a parcului. De asemenea, pe cuprinsul Camel Park viețuiesc și ponei, măgari, iepuri, păsări exotice și alte animale.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un sejur de Paște reconfortant în stațiunea Sunny Beach

 În Sunny Beach, în preajma Sărbătorilor Pascale, temperatura medie se situează în jurul valorii de 17º C, iar apa mării măsoară aproximativ 16º C. În zilele mai călduroase temperatura poate ajunge până la 21 º C.

Citeste mai mult.

Cele mai populare activități sportive ce pot fi practicate în stațiunea Sunny Beach

Sunny Beach este bine cunoscută drept stațiunea cu cele mai bune plaje din Bulgaria. Aici vă puteți bucura de o zi liniștită, făcând băi de soare pe plajă sau vă puteți bucura de ceva aventură încercând numeroasele tipuri de sporturi nautice ce pot fi practicate de-a lungul plajelor de nisip din Sunny Beach. Turiștii care își petrec vacanța de vară în această stațiune se vor putea bucura de plimbări cu banana, plimbări cu barca, schi nautic, parasailing și altele.

Citeste mai mult.

Sunny Beach - o destinație de vacanță dedicată în special turiștilor tineri

Litoralul bulgăresc este considerat adesea cel mai bun loc pentru petreceri din Europa de Est. Într-adevăr, dacă optați să vă petreceți vacanța în stațiunea Sunny Beach sau Nisipurile de Aur, distracția va fi pe primul loc, iar somnul și liniștea vor fi sacrificate. Fie că preferați localurile cu dj-i de renume mondial și artiști renumiți,  fie că vreți doar să dansați până dimineața sau pur și simplu vreți să beți ceva în compania prietenilor, Sunny Beach este cea mai bună alegere.

Citeste mai mult.

Action Aquapark - distracție garantată pentru turiștii de toate vârstele

Action Aquapark este un parc acvatic situat în staţiunea Sunny Beach, ce se întinde pe o suprafaţă de 36000 de metri pătrați. Action Aquapark este situat în vestul stațiunii Sunny Beach, într-o zonă înconjurată de vegetație luxuriantă. Parcul acvatic nu oferă doar distracții tematice, ci și emoții și adrenalină, experiența petrecută aici fiind cu siguranță una încântătoare. Este primul parc tematic al Bulgariei și după nume vă veți da seama că va fi practic imposibil să vă plictisiți pe teritoriul său.

Citeste mai mult.

Activități de încercat în Stațiunea Sunny Beach

Sunny Beach este unul dintre centrele petrecerii din Europa, unde cluburile și barurile abundă de turiști din iulie până în august. Sunny Beach este una dintre destinațiile Bulgariei care atrage anual tineri din întreaga Europă. Plaja acoperită cu nisip fin și viața de noapte deosebit de activă sunt completate de existența unui parc de distracții. Vacanța poate fi animată prin practicarea diverselor sporturi nautice, putându-se organiza și excursii de o zi în împrejurimile stațiunii.

Citeste mai mult.