Cele mai populare activități sportive ce pot fi practicate în stațiunea Sunny Beach

      Sunny Beach este bine cunoscută drept stațiunea cu cele mai bune plaje din Bulgaria. Aici vă puteți bucura de o zi liniștită, făcând băi de soare pe plajă sau vă puteți bucura de ceva aventură încercând numeroasele tipuri de sporturi nautice ce pot fi practicate de-a lungul plajelor de nisip din Sunny Beach. Turiștii care își petrec vacanța de vară în această stațiune se vor putea bucura de plimbări cu banana, plimbări cu barca, schi nautic, parasailing și altele. O altă variantă de distracție este aceea de a vă petrece timpul pe o navă, unde vă veți putea bucura soare, de înot și de pescuit. Stațiunea Sunny Beach găzduiește centrul de scufundări Angel Divers, turiștii putându-se bucura de acest sport, indiferent de nivelul de experiență. Veți putea explora străfundurile Mării Negre, descoperind astfel tainele mediului subacvatic. În plus, în largul stațiunii Sunny Beach se află și câteva epave ale unor nave scufundate acum zeci de ani în urmă, ceea ce nu poate decât să ofere un plus de farmec experienței dumneavoastră. Pe lângă sporturile acvatice, în stațiunea Sunny Beach vă puteți bucura și de paintball, karting, echitație, tenis, volei pe plajă și altele.

 Burgas Sunny Beach poza

     Dacă vă petreceți vacanța alături de copii, vă puteți bucura de echitație, în timp ce micuții dumneavoastră pot face plimbări cu poneiul. În fața Hotelului Helios Palace veți descoperi un teren de golf cu 18 găuri. Dacă preferați distracțiile extreme, atunci noi vă sugerăm pista de karting din nordul stațiunii.  Pista măsoară 400 de metri și este extrem de bine îngrijită, iar personalul este prietenos și în permanență dispus să vă ajute. Pe drumul principal dintre Burgas și Varna este amplasat parcul de paintball, unde vă veți putea bucura de distracție alături de prieteni. Tot alături de prieteni puteți să vă bucurați de plimbări cu bicicleta sau cu atv-urile. Dacă nu închiriați o mașină pe timpul vacanței în Sunny Beach, acesta este cel mai simplu mod în care  puteți descoperi împrejurimile stațiunii, ar fi păcat să nu explorați Capul Emine și frumusețile acestei zone.

 Burgas Sunny Beach poza

      Sunny Beach este o stațiune ce oferă posibilități nenumărate de petrecere a timpului liber. Cea mai bună parte este faptul că nu vă veți vedea nevoiți să vă deplasați foarte mult pentru a vă bucura de aceste sporturi și, în plus, costurile pe care le presupun aceste activități nu sunt prea ridicate. Pentru iubitorii de sport, în fiecare zi de  sâmbătă în Sunny Beach, pe ecranele tv rulează competiții sportive internaționale din întreaga lume.

 Burgas Sunny Beach poza
 

Camel Park

  Camel Park este singurul astfel de parc din Bulgaria, dar și din Europa de Est. Camel Park este situat la 10 minute distanță de stațiunea Sunny Beach și la doar 5 minute distanță de Nessebar. Pe cuprinsul parcului, turiștii vor avea ocazia de a admira și de a interacționa cu 15 cămile prietenoase, care sunt și cea mai importantă atracție a parcului. De asemenea, pe cuprinsul Camel Park viețuiesc și ponei, măgari, iepuri, păsări exotice și alte animale.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un sejur de Paște reconfortant în stațiunea Sunny Beach

 În Sunny Beach, în preajma Sărbătorilor Pascale, temperatura medie se situează în jurul valorii de 17º C, iar apa mării măsoară aproximativ 16º C. În zilele mai călduroase temperatura poate ajunge până la 21 º C.

Citeste mai mult.

Sunny Beach - o destinație de vacanță dedicată în special turiștilor tineri

Litoralul bulgăresc este considerat adesea cel mai bun loc pentru petreceri din Europa de Est. Într-adevăr, dacă optați să vă petreceți vacanța în stațiunea Sunny Beach sau Nisipurile de Aur, distracția va fi pe primul loc, iar somnul și liniștea vor fi sacrificate. Fie că preferați localurile cu dj-i de renume mondial și artiști renumiți,  fie că vreți doar să dansați până dimineața sau pur și simplu vreți să beți ceva în compania prietenilor, Sunny Beach este cea mai bună alegere.

Citeste mai mult.

Luna Park - Adrenalină și distracție pentru turiștii de toate vârstele din Sunny Beach

Turiștii care aleg să-și petreacă vacanța în stațiunea Sunny Beach vor avea la dispoziție numeroase variante de distracție. Stațiunea este frecventată în special de către tineri, aceștia bucurându-se aici de o multitudine de baruri, de practicarea diverselor sporturi nautice, de adrenalină și aventură în Aquapark-ul Action. În plus, pe teritoriul stațiunii, turiștii vor descoperi și un parc de distracții, Luna Park, ce oferă atracții atât pentru adulți și tineri, cât și pentru copii de vârste mici.

Citeste mai mult.

Action Aquapark - distracție garantată pentru turiștii de toate vârstele

Action Aquapark este un parc acvatic situat în staţiunea Sunny Beach, ce se întinde pe o suprafaţă de 36000 de metri pătrați. Action Aquapark este situat în vestul stațiunii Sunny Beach, într-o zonă înconjurată de vegetație luxuriantă. Parcul acvatic nu oferă doar distracții tematice, ci și emoții și adrenalină, experiența petrecută aici fiind cu siguranță una încântătoare. Este primul parc tematic al Bulgariei și după nume vă veți da seama că va fi practic imposibil să vă plictisiți pe teritoriul său.

Citeste mai mult.

Activități de încercat în Stațiunea Sunny Beach

Sunny Beach este unul dintre centrele petrecerii din Europa, unde cluburile și barurile abundă de turiști din iulie până în august. Sunny Beach este una dintre destinațiile Bulgariei care atrage anual tineri din întreaga Europă. Plaja acoperită cu nisip fin și viața de noapte deosebit de activă sunt completate de existența unui parc de distracții. Vacanța poate fi animată prin practicarea diverselor sporturi nautice, putându-se organiza și excursii de o zi în împrejurimile stațiunii.

Citeste mai mult.