Ce facilități în materie de sport veți descoperi în stațiunea Sveti Vlas?

       Hotelurile din stațiunea Sveti Vlas oferă turiștilor diferite facilități, precum piscine, centre spa, săli de fitness și posibilitatea de a practica diverse sporturi. În stațiunea Sveti Vlas este prezent și un parc acvatic numit Leap Frog Water Park, unde vă veți putea distra alături de familie și alături de prieteni. Aquapark-ul este situat pe plaja centrală a stațiunii, vis-a-vis de Hotel Sineva. Parcul oferă turiștilor pasionați de distracție numeroase atracții și anume: 3 tobogane de dimensiuni mari, o trambulină și o catapultă. Aquapark-ul este destinat atât copiilor cât și adulților, însă cei mici vor fi cu adevărat încântați de acest loc. Mulți turiști vizitează această stațiune datorită combinației spectaculoase dintre munte și mare, clima fiind astfel extrem de favorabilă petrecerii unei vacanțe de vară grozave. Orașul este ferit de vânturile de nord, Sveti Vlas bucurându-se de circa 260 de zile însorite pe parcursul unui an. Iarna este destul de scurtă, iar temperaturile nu scad foarte mult sub 0 grade Celsius. Curenții de aer dintre munte și mare creează în Sveti Vlas un fenomen unic, astfel aerul de aici este în permanență curat și proaspăt. În stațiune există condiții perfecte pentru tratamentele balneare. Mii de turiști aleg să-și petreacă vacanța în Sveti Vlas, iar pe parcursul acesteia combină relaxarea și tratarea anumitor afecțiuni cum ar fi astmul și alte probleme respiratorii.

 Burgas Sveti Vlas poza

       În Sveti Vlas veți descoperi cel mai mare port de iahturi de pe teritoriul Bulgariei, cu o capacitate de 300 de iahturi. Acesta a fost construit în anul 2007, iar turiștii vor putea închiria ambarcațiuni cu care să se plimbe pe mare. Deși stațiunea are dimensiuni restrânse vă veți putea bucura de câteva activități recreative și sportive. Centrele Spa Victoria au fost create acum mai mut de 10 ani în urmă și oferă clienților servicii profesionale ce includ băi turcești, băi cu aburi, băi rusești, saună, saloane cosmetice, jacuzzi și solarii. Black Sam Pirate Ship este o navă de pirați, construită după modelul celor prezentate în cărți și în filmele de aventură. La bordul acestei nave veți avea șansa să experimentați aventuri unice, să descoperiți frumusețea mării și să vă bucurați de băuturi și mâncăruri delicioase. În materie de activități sportive, Hotel St. George Palace pune la dispoziția oaspeților săi o piscină în aer liber, săli de fitness, posibilitatea de a juca tenis de masă și darts. Hotel Garden of Eden își întâmpină turiștii cu un număr de 8 piscine în liber, o piscină interioară și programe de animație. Contra cost, acestor facilități li se va adăuga accesul la o sală de fitness, teren de tenis, solar, jacuzzi, saună, baie cu aburi, masaj, clase de aerobic. De asemenea, cei ce aleg să se cazeze la acest hotel vor putea să se bucure de biliard și darts. Și în cadrul hotelului Palace Marina Dinevi turiștii se pot bucura de multiple facilități sportive și de agrement, precum: sală de fitness, teren de tenis, jacuzzi, masaj, solariu, saună, baie de aburi și diverse sporturi nautice.

 Burgas Sveti Vlas poza

     Aparthotel Garden of Eden pune la dispoziția oaspeților săi 8 piscine exterioare, o piscină interioară, programe de animație, săli de fitness, teren de tenis, gimnastică aerobică și acvatică, posibilitatea de a practica sporturi nautice, tenis de masă, biliard și darts. În cadrul Grand Hotel Sveti Vlas, turiștii se vor bucura de numeroase facilități sportive, precum piscină în aer liber, piscină interioară cu apă încălzită, centru fitness, saună finlandeză, saună cu sare, saună aroma, baie cu aburi, baie turcească și masaj.  Turiștii care aleg să se cazeze la Hotel Bademite se vor putea bucura în mod gratuit de piscină exterioară, volei pe plajă, aerobic acvatic și de programe de animație. Hotel Caesar Palace pune la dispoziția turiștilor, în mod gratuit, următoarele facilități sportive: piscină în aer liber cu jacuzzi, programe de gimnastică, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, centru de fitness, polo în apă, tenis de masă, darts și animație pentru adulți. Contra cost, turiștii pot juca și biliard. În materie sport și agrement, Hotel Olymp dispune doar de o piscină exterioară.

 Burgas Sveti Vlas poza

      Hotel Paradise Beach își întâmpină oaspeții cu o piscină în aer liber, posibilitatea de a juca volei pe plajă și de a participa la programe de animație. Contra cost, oaspeții hotelului se vor putea bucura de săli de fitness, biliard, tenis de masă, tenis de câmp și sporturi nautice pe plajă. De foarte multe facilități sportive se bucură și turiștii care  optează pentru cazare în cadrul hotelului Primasol Sineva Beach. Aceștia vor avea la dispoziție, în mod gratuit, o piscină exterioară, sală de fitness, posibilitatea de a juca tenis de masă, bocca, darts, șah, mini fotbal, volei, mini golf, gimnastică aerobică, aerobic acvatic și de a se bucura de programe de animație. Contra cost,  tuturor acestor facilități li se adaugă accesul la un teren de tenis, posibilitatea de a juca biliard și sporturi nautice. Hotel Arena le oferă oaspeților săi șansa de a se bucura de prezența  a două piscine exterioare, volei pe plajă, aerobic acvatic și programe de animație. Contra cost, aceștia vor putea avea acces la o sală de fitness, programe de scrimă pentru adulți și copii, la o școală de navigație, sporturi nautice și lecții de yoga. De multiple facilități sportive și de agrement se pot bucura și turiștii care optează pentru cazare în: Hotel Dolce Deluxe, Hotel Dolphin, Hotel Etara 3, Hotel Sineva Park, Aparthotel Panorama Fort Beach, Aparthotel Lighthouse, Hotel Berlin Beach, Hotel Imperial Fort Club, Hotel Iris, Hotel Julia, Hotel Macon Residence Wellness & Spa, Hotel Marina View Fort Beach, Hotel Panorama, Hotel Panorama & Marina Freya, Hotel Peshev, Hotel Premier Fort Beach și altele.

 

Sveti Vlas - destinația ideală pentru un sejur relaxant, cu ocazia Paștelui

Sveti Vlas este o stațiune pe cuprinsul căreia veți descoperi plaje cu nisip auriu, un cadrul montan spectaculos și un port de agrement, unde sunt situate numeroase restaurante.

Citeste mai mult.

Cele mai interesante atracții turistice din stațiunea Sveti Vlas și din împrejurimile acesteia

 Sveti Vlas este o destinație de vacanță situată în apropiere de cele mai populare stațiuni ale Bulgariei. Există numeroase autobuze care pleacă din Sveti Vlas spre Nessebar, Sunny Beach și Burgas. De asemenea, turiștii se pot deplasa prin intermediul taxiurilor sau a autobuzelor private. Stațiunea dispune de multiple obiective turistice pe care vă sfătuim să le vizitați pentru ca astfel să aveți parte de o vacanță animată și memorabilă. Începem prezentarea acestora cu Biserica Sf. Anastasie cel Mare.

Citeste mai mult.

Sveti Vlas - o destinație de vacanță potrivită pentru a vă petrece o vacanță alături de familie

Stațiunea Sveti Vlas este o micuță stațiune de vacanță, situată în apropiere de Sunny Beach și Burgas. Locația este ideală pentru a vă petrece o vacanță de vară relaxantă, alături de copii, la un buget redus. Plaja stațiunii nu este niciodată aglomerată, însă la începutul sezonului estival și spre finalul acestuia puteți fi siguri că veți avea parte de foarte mult spațiu pe plajă.  Sveti Vlas se bucură de o infrastructură modernă, drumurile fiind foarte bine întreținute și luminate, iar cafenele și restaurantele sunt destul de numeroase.

Citeste mai mult.