Simțiți-vă răsfățați pe durata sejurului în Pamporovo, optând pentru unități de cazare dotate cu centre spa

  Fie că veți alege să vizitați stațiunea Pamporovo în timpul verii, fie că doriți să vă bucurați de schi și alegeți să petreceți un sejur în timpul iernii în această stațiune, cu siguranță ca veți fi încântați să vă bucurați de facilitățile, în materie de sport și agrement, oferite de unitățile de cazare. Veți putea alege dintr-o gamă variată de hoteluri, cea mai mare parte a acestora beneficiind și de centru spa. Hotel Orlovetz este situat în centrul stațiunii Pamporovo. Hotelul a fost construit în anul 2005, a fost renovat în 2018 și dispune de 98 camere duble și 7 apartamente. În ceea ce privește facilitățile de sport și agrement, hotelul dispune de piscină interioară încălzită, saună, baie de aburi și sală de fitness. Contra cost, turiștii vor putea beneficia și de mesaje, teren de tenis, tenis de masă și bowling. Hotel Perelik este amplasat în centrul stațiunii și la circa un kilometru distanță de teleschi. Oaspeții hotelului se vor bucura de acces la Centrul Relax Perelik, care dispune de o piscină interioară, o sală de fitness foarte bine echipată, saune, baie de aburi, masaje și diferite tratamente cosmetice. Și turiștii care aleg să se cazeze în cadrul Aparthotel Kamelia vor beneficia de o multitudine de facilități. Prin urmare, turiștii vor avea acces la piscină interioară, sală de fitness, jacuzzi, saună și baie de aburi. Contra cost, turiștii își vor petrece timpul jucând biliard, tenis, tenis de masă, volei, baschet și fotbal. De asemenea, turiștii se vor putea relaxa prin saună.

 Blagoevgrad Bansko poza

  De centru spa dispune și Hotel Bellevue Ski&Spa, turiștii putându-se bucura de cadă cu hidromasaj în aer liber, saune uscate și umede, solar și zonă de relaxare. De aceleași facilități vor dispune și turiștii care optează pentru Hotel Extreme. Hotel Belmont este amplasat la 1,5 metri de centrul stațiunii Pamporovo, dispunând de 60 de camere duble și 18 apartamente cu un dormitor. Turiștii care optează pentru această unitate de cazare vor avea acces gratuit la piscină interioară, sală de fitness, saună finlandeză și baie de aburi. Turiștii se vor putea relaxa și prin intermediul masajelor sau jucând biliard. Hotel Finlandia este situat la 1,5 kilometri distanță de centrul stațiunii și la 800 de metri de teleferic. Turiștii vor avea acces în mod gratuit la piscină interioară și sală de fitness. Cei care doresc să beneficieze de mai multe facilități, contra cost, se vor putea bucura de tenis de masă, biliard, masaj, jacuzzi, saună, baie de aburi și baie turcească. Hotel Orpheus este o unitate de cazare de patru stele, situat la 300 de metri de centrul stațiunii și la 200 de teleschi, hotelul oferind priveliști spectaculoase către munți. Unitatea de cazare dispune de piscină interioară încălzită, sală de fitness, jacuzzi, saună finlandeză și baie de aburi. De piscină interioară, sală de fitness și saună se pot bucura și persoanele care se cazează la Hotel Pearl Lodge.

 Blagoevgrad Bansko poza


   Turiștii care vor se beneficieze de multiple facilități sportive și de agrement se pot îndrepta către Hotel Perelik Palace. Astfel, aceștia vor avea acces la piscină interioară, sală de fitness și saună. Contra cost, oaspeții hotelului vor putea juca tenis de masă, biliard, bowling, darts și șah. De asemenea, unitatea de cazare oferă turiștilor salon de înfrumusețare, masaje, jacuzzi și baie turcească. La 300 de metri de centrul stațiunii și la 600 de metri de telegondolă veți descoperi Hotel Pamporovo. În ceea ce privește sportul și agrementul, unitatea de cazare dispune de piscină interioară, sală de fitness, jacuzzi, saună și baie de aburi. Oaspeții hotelului se vor putea relaxa și prin intermediul masajelor și a băilor turcești sau jucând biliard și bowling.  Complexul Boriki este dotat cu un centru spa, în cadrul căruia turiștii se vor bucura de jacuzzi și baie de aburi. Hotel Dafovska este amplasat la doar 800 de metri distanță de telescaun. Aici turiștii se vor putea bucura de un sejur relaxant, hotelul dispunând de un centru spa dotat cu saună, baie de aburi, jacuzzi și masaj. Hotel Elina dispune de piscină interioară încălzită, jacuzzi, cameră de relaxare cu blocuri de sare, saună, baie de aburi și sală de fitness. Și oaspeții care aleg să se cazeze la Hotel Forest Glande Apartaments vor avea acces la numeroase oportunități de a-și petrece timpul liber. Astfel, aceștia se vor putea bucura de piscină în aer liber, piscină interioară cu apă minerală, piscină interioară cu apă sărată din Marea Egee, jacuzzi, saună, baie de aburi și zonă de relaxare. Contra cost, turiștii vor avea acces la servicii de masaj, șah și echitație. În cadrul Hotel Forest Nook, turiștii pot alege să-și petreacă timpul la piscina interioară, la saună sau baie de aburi. Contra cost, pot beneficia și de masaje. În ceea ce privește sportul și alte activități, turiștii cazați la Hotel Iva&Elena se pot bucura de șah, saună, baie de aburi, jacuzzi, iar contra cost, pot juca biliard sau pot avea parte de masaje. Dacă doriți să beneficiați de un sejur relaxant, pe durata căruia să vă bucurați de masaje, jacuzzi, saună, baie de aburi și tenis de masă, puteți opta pentru Hotel Laplandia.

 Blagoevgrad Bansko poza


   Hotel Monastery 3 este situat la 50 de metri de stația de teleschi și la 2.3 kilometri de centrul stațiunii. Unitatea de cazare oferă mai multe servicii de sport și agrement, contra cost, încât turiștii să se poată bucura de piscină interioară, sală de gimnastică, tenis de masă, biliard, bowling, masaj, jacuzzi, saună și baie de aburi. Fie că alegeți să petreceți un sejur în timpul iernii în Pamporovo, fie că alegeți să vizitați această stațiune în timpul iernii, în cadrul Hotelului Mpm Merryan veți putea avea acces la saună, sală de fitness, jacuzzi, baie de aburi și masaj. De câteva facilități în materie de spa se pot bucura și turiștii care au ales să se cazeze la Hotel Mursalitsa Spa Boutique, Hotel Panorama, Hotel Snezhanka, Hotel Sunny Hills Ski And Wellness, Neviastata Aparthotel, Hotel Prespa, Hotel Stream Resort și Hotel The Castle.

 

 

Condiții ski în stațiunea Pamporovo

 Pamporovo este una dintre cele mai importante stațiuni de ski ale Bulgariei. Stațiunea este situată la circa 80 kilometri distanță de orașul Plovdiv. Stațiunea Pamporovo se bucură de un climat blând, cu peste 240 de zile însorite pe an. De altfel, Pamporovo este cea mai însorită stațiune de ski din Bulgaria și chiar și din Balcani. Temperatura medie anuală este de 5,5 grade Celsius. 

Citeste mai mult.

Optați pentru un Paște relaxant și plin de spiritualitate în stațiunea Pamporovo

Dacă ați ales să petreceți un sejur de Paște în Pamporovo, veți putea organiza drumeții în Munții Rhodopi, aceștia fiind vizitați atât de turiștii străini, cât și de bulgari. Munții Rhodopi se bucură de formațiuni naturale unice și nenumărate atracții.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un Revelion de vis în cea mai însorită stațiune montană a Bulgariei

 Pamporovo este una dintre cele mai fermecătoare stațiuni montane ale Bulgariei, fiind un loc ideal pentru a vă petrece Revelionul, alături de persona iubită, de familie sau de prieteni. În Pamporovo vă puteți bucura de schi, puteți descoperi obiectivele turistice din stațiune sau din împrejurimile acesteia, vă puteți relaxa în cadrul unităților de cazare sau puteți descoperi localurile, care oferă preparate delicioase. Cele mai multe unități de cazare din Pamporovo dispun de centre spa, astfel că, după o zi petrecută pe pârtie, vă puteți relaxa la saună, piscină sau jacuzzi. Toate aceste nu se pot concretiza decât într-un sejur extrem de reușit și relaxant, potrivit după un an istovitor.

Citeste mai mult.

Schi și alte atracții pentru o vacanță de iarnă în Pamporovo

Pamporovo este cea mai însorită stațiune de schi a Bulgariei, care, datorită pantelor sale blânde este o destinație potrivită pentru chiar și pentru schiorii începători. Aceasta este a doua stațiune montană ca dimensiune de pe teritoriul Bulgariei, pe loc întâi situându-se stațiunea Bansko, însă Pamporovo se situează pe locul întâi în ceea ce privește vechimea. Stațiunea este o locație ideală chiar și pentru cei care nu sunt fani ai sporturilor de iarnă.

Citeste mai mult.

Pamporovo - Activități pentru o vacanță de vară reușită

Pamporovo este o cunoscută stațiune montană din Bulgaria, situată în Munții Rodopi, unde, pe lângă faptul că vă puteți petrece vacanțe de iarnă minunate, vă puteți bucura și de sejururi estivale. Turiștii care aleg să petreacă un sejur în timpul verii în această stațiune se vor putea bucura de excursii în cuplu, cu grupul de prieteni sau în familie, de echitație și admirarea peisajului maiestos din Munții Rodopi, pescuit și alte astfel de activități relaxante.

Citeste mai mult.